Hon var fantastisk

I lördags efter frukost körde vi till Växjö. Vi började med att checka in på Scandic hotell som ligger på gångavstånd från Grand Samarkand. När vi lämnat vår väska på rummet så promenerade vi bort till köpcentrumet. 

Jag shoppade två par skor på Deichmann. Har två par skor därifrån sen tidigare som jag har haft i 3 och 4 år. Dom är billiga, passar min fot och verkar vara bra kvalite. Lyckades hitta en top och även ett par byxor. Sen lite annat smått och gott. Så shoppingen var över förväntan för min del. Thomas hittade också lite kläder.

Sen köpte vi med oss en tapasbricka som vi åt på hotellrummet. Jag är inte så glad för att sitta och äta inne i ett köpcentrum. Blir alldeles stressad och tappar matlusten. Tapasbrickan var full av godsaker och vi lyckades tima in skidskytte VM på tv också. 

Lite senare tog vi oss in till stan och tog en fika där. Efter det gick vi till ett annat ställe och tog ett glas vin innan det var dags att ge sig till konserthuset.

Showen skulle börja kl 17 och det var inte många minter efter klockan 17 som det började. Det var knappt så alla hann sätta sig. Mycket bra tycker jag.

Carola började showen med Orups version av Främling, som jag personligen tycker är bättre, sen sjöng hon alla låtarna från Så mycket bättre. Så fantastiskt bra.

Sen körde hon lite blandat av sina låtar. Hon pratade lite om sitt liv mellan låtarna och spred verkligen mycket glädje, värme och kärlek. Det var många gånger som mina ögon fylldes av tårar. 

Det var en fantastisk show som höll på i 1 timme och 40 minuter med både upptempo låtar då vi stod upp och klappade och dansade lite och lågtempo låtar då vi bara satt och njöt och sjöng med. Det blev även en hel del allsång på slutet.

För mig är hon en fantasiskt kvinna som älskar livet och vill dela både glädje och sorg med andra. Jag älskar hennes röst.

Så tack till min underbara man som fixade biljetter till denna show. Det var slutsålt både i Kalmar och Växjö men Thomas lyckades hitta biljetter på blocket som han hämtade i Ronneby till samma pris som inköpspriset.

Efter showen var det dags att promenera ca 10 minuter till restaurangen Hemma hos oss. Som finns i en villa i ett villaområde. Kändes lite mysko när vi var på väg dit. Men helt plötligt låg det där.

Där serverar dom smålänska tapas. Ett kul koncept, att beställa in olika små rätter. Rätterna var vällagade och lite annorlunda men det smakade alldeles för lite.

När vi kände oss mätta och nöjda så tog vi en taxi tillbaka till hotellet och tittade på andra chansen av melodifestivalen.

Söndagen började med hotellfrukost, inte den bästa jag har ätit. Sen checkade vi ut från hotellet och tog oss till Grand Samarkand för att shoppa det vi inte hann på lördagen. När vi var klara med shoppingen så styrde vi kosan mot Karlskrona igen.

Vi lagade lite god mat när vi kom hem och kollade på hockey. Karlskrona spelar slutspel mot Västerås för att gå direkt till SHL. En mycket spännande och lång match med 1,5 periods förlängning som slutade med vinst för Karlskrona. Myckdet bra gjort. Nästa möte är i morgon tisdag då Karlskrona tar emot Västerås på hemmaplan. Vinner Karlskrona den matchen så är dom klara för SHL. Vi hoppas, hoppas och håller tummarna för dom.

Nu är det dags att köra in till stan för att göra en energiterapi och sen ska jag fixa till mina naglar.

Jag önskar er alla en bra vecka.

Kram Vendela

 

 

 

9 Mar 2015