Huset i Spanien

Det har dragit ut på tiden med huset i Spanien. Men i början av april var det klart med alla papper och allt som ska funka. Så nu äger vi ett radhus i Spanien. Vi valde radhuset längst ut för att endast ha en granne och fri utsikt från takterassen.

Tanken var ju att allt skulle vara klart i början av mars och att vi skulle åka till Spanien i maj för att få huset i ordning. Men nu när det drog ut så här långt på tiden så blir det svårt att få ihop det.

Thomas har kontakt med två hantverkare i Spanien. Så tanken är att innan vi åker ner så ska hålet i väggen vara klart, AC installerat, vitvarorna på plats och lite annat småfix vara klart. Så nu håller vi tummarna för att dom kan börja med det nästa vecka.

Väggen som är bakom trappräcket är den som ska halveras. Där bakom är köket. För att få in mer ljus och få det mera luftigt.

Här ska vitvarorna installeras.

Vi har ju även två små sötnosar som vi behöver tänka på. 

Det var också därför vi ville komma iväg senast i maj. Pauline går då fortfarande i skolan har möjlighet att gå hem på lunchen. Så det blir ju mycket svårare när hon börjar jobba.

Vi började även kolla lite om vi skulle ta hundarna med oss till Spanien. Men det känns inte bra eftersom vi inte riktigt vet hur det kommer vara i huset när vi kommer ner och vi behöver ju även flänga runt mycket för att leta möbler och annat till huset.

Så vi hoppas att det ska lösas med hundarna på något sett.

Är det någon som är intresserad av att hjälpa till med hundarna så får du gärna höra av dig.

Nu ska jag snart åka in till Hälsogränden och jobba.

Önskar er alla en härlig dag och ta hand om dig.

Kram Vendela

 

 

29 Apr 2015