Idag reser vi

Hade en mycket trevlig och mysig träff med min kollega Marja i onsdags. Vi får se hur det blir med våra planer framöver. Vi var på Greven och åt, mycket gott och vi kunde sitta ute i det härliga vädret. Lite blåsigt, men helt ok.

Bildresultat för cafe greven karlskrona

Bildresultat för cafe greven karlskrona

Det är så mysigt inne på gården och även om det blåser så blir det lite lä där.

På eftermiddagen var jag hos Elisabeth Svensson i Skavkulla och fick vägledning via tarotkort. Det var mycket spännande och mycket som stämde, fick några ord med mig som jag ska tänka på och även göra.

Bildresultat för tarot

 

 

Kan verkligen rekommendera Elisabeth om ni är intresserade av att få vägledning och ni hittar henna på facebook: Skavkulla tarotkonsultation eller mail: elisabeth.tuvadea@gmail.com

När jag kom hem från Elisabeth så kunde jag inte längre blunda för att jag inte hade städat på ett tag så det var bara att ta tag i det. Men det gick bra och det är ju så skönt när det är gjort.

Bildresultat för skönt

Igår torsdag var det dags för kurs i Ronneby med Wellnetwork-gänget för att lära oss att marknadsföra våra företag på sociala medier. Mycket givande timmar med Micke Gunnarsson.

Bildresultat för micke gunnarsson

Vi är inte fullärda än, vi har två tillfällen kvar för att lära mer. Ser jag verkligen fram emot.

Efter kursen var vi en hel del som fortsatte till Mandeltårtan för att äta lunch. Ett mysigt café i Ronneby.

 

 

Bildresultat för cafe mandeltårtan

 

 

Bildresultat för cafe mandeltårtan

Bildresultat för cafe mandeltårtan

Efter den trevliga lunchen var det dags att åka hem för att packa klart, tvätta lite och göra de sista jobben vid datorn.

Idag fredag började jag min morgon med rodd.

Nu har jag avnjutit ett god frukost, sen blir det lite jobb vid datorn innan det är dags att klippa gräset och packa det allra sista innan avfärd till Spanien och vårt härliga radhus där.

Ska bli skönt att få lite mer värme än vad vi har i Sverige just nu. Så när jag kommer hem så hoppas jag att det är härlig värme även här hemma i Sverige.

Som vanligt när jag åker i väg så vet jag inte hur det blir med mitt bloggande. Men jag gör mitt bästa efter min förmåga.

Så jag säger, vi ses snart igen och önskar er en härlig fredag och skön helg.

Bildresultat för helg

Kram Vendela

Bildresultat för helg

 

 

 

22 Apr 2016