Idolfinal

Redan fredag igen. I onsdags gjorde jag Janssons frestelse till vår julknytis. Sen var jag hos min mentor. Efter det blev det julknytis på Hälsogränden, en trevlig kväll med god mat. Min Jansson blev supergod.

I går torsdag gjorde jag en fransförlängning och sen var det dags för träff med kvinnocirkeln.

I morse fick jag trevligt sällskap av Pauline på morgonpromenaden. Sen åt vi en god frukost med frallor som Pauline hade med sig. Så mumsigt, extra gott med frukost efter en 5:2 dag och promenad.

Sen har jag bara småpysslat lite här hemma efter att Pauline åkt hem.

Ikväll är det idolfinal och det ska vi fira med lite god mat. Det blir bland annat havskräftor. Det blir en superidolfinal eftersom mina idoler Carola och Darin ska vara med och att Lisa är i final. Jag tycker Lisa har varit bäst sen uttagningen. Så ser verkligen fram emot denna finalen och som jag skrivit tidigare så spelar det ingen roll vem som vinner det kommer gå bra för Lisa ändå. Hon har en sån fantastisk bra röst och gör låtarna till sina egna så dom blir spännande att lyssna på. 

Nu ska jag äta lite lunch och efter det blir det lite lugn i soffan. Har känt mig lite energilös denns veckan och hoppas energin hittar tillbaka snart.

Önskar er en härlig kväll och skön helg.

Njut och ta hand om er.

Kram Vendela

 

 

 

5 Dec 2014