Inbrott

Jag blir så trött på människor som inte har fått lära sig vad mitt och ditt betyder. Ett helt meningslöst inbrott på Hälsogränden som inte har gett någonting och bara orsakar besvär för en massa människor. Helt sjukt är det blir så trött. 

Har ont i hälsenan idag och känner mig väldigt ledsen över det. Det är bara inse att jag inte kommer att kunna springa mer just nu. Känns väldigt tungt och en aning irriterande att jag köpt nya blixtedyra skor. Så himla dumt av mig att tro att nya skor skulle göra det bättre. Men man griper efter allt när det är något man verkligen tycker om att göra. 

Bildresultat för hälsena

Planen var att gå en långpromenad med hundarna i morse men det blev för jobbigt att halta fram så det fick bli en halvlång. Tur att jag inte har hundar som måste gå minst en timme om dagen.

Vet inte riktigt varför mina hälsenor protesterar efter att jag sprungit några gånger. Har funderat på om det kommer att fungera bättre på ett löpband. När vi var i USA sprang jag tre gånger i veckan på ett löpband i 8 månader utan att få ont över huvud taget. Det är naturlitvis inte lika roligt att springa på ett löpband. Men bättre det än inte alls. Så det är mitt hopp just nu. Borde vara en bra tid att köpa löpband nu. Någon som har ett till salu?

Bildresultat för löpband

 

 

Nu är mina naglar fixade. Alltid skönt när det är gjort.

Idag var det tänkt att Marie och jag skulle träffas för att prata framtid och äta lunch. Men hon fick förhinder så det får bli imorgon istället. Så idag blir det en haltande tur på Maxi.

Så hoppas jag på lite bra väder så kan jag sitta ute och läsa lite senare idag.

Önskar er en skön tisdag.

Kram Vendela

 

14 Jul 2015