Ingen koll

Gick bra med laserbehandlingen igår och jag hann även mina ärenden på stan innan jobb. Känner forfarande ingen större skillnad i hälsenan. Men jag har inte tappat hoppet än. Har en tid bokad nästa vecka också.

Idag var det +5 grader ca halv 8 när jag skulle yoga så idag gick det inte att vara i uterummet. Gick bra att yoga men mina tankar är ofta på annat håll. Jobbar vidare på det.

Tyckte det var väldigt kallt på promenaden också. Så nu är det nog dags att ta på sig lite mer kläder. Hade inte en jättebra natt så ögonen ser inte allt för pigga ut. 

Även frukosten fick avnjutas inomhus idag. Tråkigt men sant. Men ändå väldigt tacksam för att jag nästan kunde sitta där ute hela september.

Idag är det först packning som gäller. Sen ska jag köra in mina små sötnosar till Pauline, som får vara stabor när vi är i Rom.

Sen ska jag köra ut till Hasslö och klippa mig hos Nathalie på Klippoteket.

Bildresultat för klippoteket hasslö

Hade sån tur att jag fick en tid innan jag ska till Rom. Mitt hår är redigt slitet nu efter sommarens sol och bad. Så ska bli så härligt att få klippa bort det slitna.

Efter det får jag troligen köra hem igen och vänta på besked från Thomas som är i Tyskland. Vi har bestämt att mötas vid ikea i Malmö. Så när han kör från Tyskland så kan jag planera när jag ska köra. Tänkte passa på att ta en tur på ikea också när jag ändå är där.

Bildresultat för ikea malmö

Det är alltid lite smått och gått man behöver.

Efter det kör vi över till Danmark och sover där innan planet till Rom går imorgon förmiddag.

Bildresultat för rom

Har aldrig varit i Rom så det ska bli spännande att se.

Bildresultat för rom

Är inte så intresserad av att titta på ruiner men jag hoppas få känna av stadens atmosfär och se fina byggnader och annat som jag gillar att se och uppleva.

Bildresultat för rom

Bildresultat för rom

Verkar som om vi har lite otur med vädret. Enligt prognosen kommer det regna en hel del när vi är där. Inte så kul att promenera i regn.

Bildresultat för regn

Men vi får hoppas att prognosen inte stämmer fullt ut. Lite svårt att veta vilka kläder som ska packas. Det är ca 25 grader och regn.

Kommer troligen ta ledigt från bloggen när jag är iväg så vi ses nästa vecka igen.

Jag önskar er en fortsatt bra vecka och en superhärlig helg.

Kram Vendela

 

 

30 Sep 2015