Ingen träningsvärk

Så härligt, har ingen träningsvärk efter kettlebellträningen igår. Så nu hoppas jag bara att min kropp vill träna lika mycket som jag känner och hinner med.

Idag började jag min morgon med en stund på löpbandet. Det går jättebra att springa, men löpbandet hackar. Så när jag springer eller går på det så är det precis som att bandet stannar till och det känns som att bandet går åt andra hållet en pyttestund men det räcker för att det ska kännas osäkert att springa. Foten åker liksom framåt så det blir svårt att slappna av. Så får ta kontakt med leverantören. Typiskt.

Just nu känns det som att det är många elektriska saker som går sönder eller inte fungerar. Min vattenkokare på Hälsoplan har lagt av, har en behandlingssäng på Hälsoplan som är elektrisk och höj och sänkbar och igår började den låta. Inte så skönt att lyssna på vid en tyst behandling. Hade tänkt ta med en julljusstake till Hälsoplan, men då ville inte det tändas och så löpbandet på det. Så nu känns det som att det är lite många saker på en och samma gång. Så nu får det räcka.

Idag ska Nathalie komma hem till mig och klippa mig, sen blir det jobb och efter det skypesamtal med mina kurskollegor.

Önskar er alla en skön onsdag.

 

Kram Vendela

 

 

 

30 Nov 2016