Ingen vinst

Hade en mycket mysig lunch med Karin igår. Vi har bara känt varandra ett kort tag och det känns redan så rätt mellan oss. 

Ingen vinst igår varken för KHK eller Sverige i handbollen. Men Sverige gjorde en mycket bra match och det var väldigt spännande emellanåt. Nu är VM slut för Sverige men dom har gjort det mycket bra så det ska bli mycket spännande att få följa detta nya ganska unga laget. Bra jobbat Sverige.

I går kväll såg jag verkligen fram emot att få springa en liten stund på löpandet nu på morgonen. Men jag vaknade väldigt trött och tung i huvudet och kroppen. Så hoppade det idag. Glömde berättade att jag igår morse tränade med min lilla kettelbell.

Riktigt roligt att vara igång igen, tog det lite lugnt och har lite träningsvärk idag. Vill gärna träna fem mornar i veckan, även om det kanske bara blir en liten stund. Men kanske kroppen idag sa att jag ska ta det lite lugnt nu i början. Viktigt att lyssna på sin kropp.

Idag är det jobb både förmiddag och eftermiddag för min del, så ska snart köra till stan, senare i eftermiddag är det dags för skypesamtal med mina kurskollegor.

Önskar er alla en härlig onsdag.

Kram Vendela

 

25 Jan 2017