Inget besked ännu

Ja förra veckan var väldigt intensiv med jobb, möte, tandläkarbesök, massage, träffa min mentor och en hälsokväll uppe på det.

Blev ju lite tokigt med en så intensiv vecka efter den intensiva veckan i Spanien. Men ibland blir det bara så. Bland annat så blev det ju så eftersom Britt som masserar mig bara är i Karlskrona ungefär varannan månad. Hon bor i Stockholm. Så därför blev det både massage och hälsokväll.

Men det gick bra. Tur jag älskar mitt jobb. Hälsokvällen som var i onsdags kväll gick jättebra och Britt är så duktig. På torsdag var jag hos tandläkaren. Det var två år sen jag var hos tandläkaren eftersom vi var i usa förra året. Gå till tandläkaren är något jag verkligen inte tycker om. Men jag hade inga hål och fick beröm för min skötsel. Så gick därifrån med lätta steg. Så skönt och blir glad bara jag tänker på det.

I fredags fick jag lite behövlig ledighet. Kände mig inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Men tog det ganska lugnt här hemma. Men tyvärr kom tröttheten på lördag eftermiddag och höll i sig en del på söndagen också. Så nu ska jag se till att balansera mina veckor så jag slipper den här tröttheten på ett tag.

I går måndag var jag hemma och jobbade med bokslut, bokföring och skrev anteckningarna från vårt möte på Hälsogränden.

Vi har ännu inte fått besked om radhuset i Spanien. Veronica som har hand om vårt ärende i Spanien har meddelat att det är tre olika personer som ska godkänna vårt bud och en av personerna har varit iväg och kommer tillbaka imorgon så kanske vi får besked i morgon. Men än så länge är det ingen annan som har visat intresse för just det radhuset som vi vill ha. Men det är fortfarande oroligt i magen. 

Lovade lite bilder från Spanien. Här kommer några. Kommer inte visa bilder på radhuset förrän vi fått besked.

Hotellet vi bodde på i Torreveija. Sovrummet med stenhård säng.

Det andra sovrummet. Vi tog dessa madrasserna och la i vår säng så det blev en aning bättre i alla fall.

Köket

Vardagsrummet med fina detaljer i taket.

Vår goda sallad vi gjorde första kvällen i Spanien. Till detta åt vi supergoda kycklinglår.

En av strändena i Torreveija.

Så förhoppningsvis får ni snart se bilder på radhuset.

Denna veckan är lite lugnare för mig. Den är blandad med, coaching, energiterapi, naglar och fransförlängning.

Jag hoppas ni alla har en bra vecka och så hörs vi snart igen.

Kram Vendela

 

20 Jan 2015