Inget spa

I fredags fick jag ihop lite bakning innan det var dags att göra sig iordning och åka till Ronneby brunn spa. Men det blev inget spa för min del.

Jag gjorde bland annat kolagrottor. I receptet stod det att kolasmeten skulle koka i 10 minuter. Men det var allt för länge så kolan är väldigt hård. Väldigt god men svåräten kaka.

 Bildresultat för kolagrottor

Sen gjorde jag även kanelhavrekakor. Men dom blev som dom brukar, goda.

Bildresultat för kanelhavrekakor

 

 

När vi kom till Ronneby brunn så var det först en föreläsning med Lennart Frödeberg. Mycket intressant. Han berättade om hur han blev av med malignt melanom och vad han tror att malignt melanom är. Han är övertygad om att malignt melanom är en svamp och han använde en speciell hudpasta för att driva svampen ur kroppen. Han tror heller inte att det är solen som orsaker malignt melanom utan han är ganska övertygad om att det är antibiotika som är orsaken till den stora ökningen av malignt melanom.

Vill ni läsa mer och se bilder (ganska otäcka) på hur det går till så kan ni göra det här:

 http://newsvoice.se/2014/01/14/lennart-overvann-malignt-melanom-utan-konventionell-behandling-cancer-ar-svamp/

Efter föreläsningen var det dags för mat och umgänge, sen blev det meditation. Eftersom jag åkte med Maine som bor på Aspö och behövde passa båten så hann vi inte med så mycket mer. Så det blev inga behandlingar för mig och inget spa. Men en trevlig kväll.

Lördagen började med en promenad i det mycket gråa och dassiga vädret men inte kallt. Efter frukosten gav vi oss iväg på en liten shoppingtur. Vi behövde lite material för lite förnyelse här hemma. Så vi roade oss lite med det när vi kom hem. Söndagen fortsatte med lite fix här hemma.

På eftermiddagen kom Pauline för att fira fars dag och hon åt middag med oss. Även Kevin kom förbi innan han skulle till jobbet. Men då hade Thomas åkt iväg till sin hockeybockey. Men han hade två hemgjorda semlor med sig som vi kunde mumsa på. Tack söta.

Bildresultat för semla

Idag måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Bildresultat för måndag

Det var inget höjdarväder på morgonpromenaden idag men nu har det ljusnat lite.

För mig är det hemmajobb med det administrativa idag. Så en bra början på veckan för mig.

Jag hoppas ni alla får en bra måndag och en bra vecka.

Kram Vendela

 

 

 

9 Nov 2015