Innehållsrik vecka

Haft en mycket innehållsrik vecka och den är inte slut ännu.

I tisdags var jag hos Nathalie på Hasslö klippotek och fixade till den tråkiga färgen på mitt hår.

Ja här ser ni hur jag såg ut innan:

Inte så vackert och lite slitet också.

Väntar på att Nathalie ska blanda till färgen.

Dags att sätta igång.

Resultatet blev så här:

Är jättenöjd, denna färgen ska bättre smälta in i min egna färg när håret växer och det blir utväxt med gråa hår. Men frågan är om jag vill vara gråhårig nu. Det återstår att se när det växer ut igen.

Onsdagen började jag min morgon tidigt med Wellnetworks morgonmöte hos mig på Hälsoplan 5. Vi äter frukost ihop och det företaget vi hälsar på får berätta lite mer om sin verksamhet. Var lite nervös innan men det gick bra och fick en bokning på direkten. Denna morgonen hade vi ingen föreläsare utan vi fick lite extra tid att prata och höra om varandra. Så är mycket nöjd med mitt morgonmöte och flera andra var också nöjda. Så tack till alla er som kom och hälsade på hos mig.

På onsdag kväll var det dags för fotboll på Hasslö. Dom spelade mot Märserum och det blev 2-2. Dom låg under med 2-0 så det var en bra upphämtning av Hasslö. 

Torsdag morgon vad det dags för vår sista Socialamedier-kurs. En mycket givande kurs. Nu ska jag bara ta mig tid och jobba på det också. Tack Micke Gunnarsson för allt du lärt oss.

Efter kursen var det dags för lunch på Mandeltårtan och efter det Wellnetworks styrelsemöte. Det gick väldigt bra, min första gång som sekreterare.

Kände mig ganska mör efter den dagen men tog mig i kragen och åkte och veckohandlade. Sen landade jag i soffan här hemma. Kände att jag var värd det efter dessa fulla dagar.

Idag är det fredag och en hel del sol ute. Är inte ledig idag utan ska in och jobba och har även en lunchdate med Lina Sevig idag. Så en mycket bra fredag för min del.

Ikväll blir det som vanligt fredagsmys här hemma och jag tröttnar aldrig på det. Det blir som ett avslut på veckan och en början på en härlig helg. Förhoppningsvis hinner vi sitta ute en liten stund innan det är dags att gå in och laga till middagen.

Till helgen blir det förhoppningsvis trädgårdssysslor, fotboll och lite annat.

Önskar er alla en superhärlig fredag och superskön helg.

Bildresultat för fredagsmys

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

20 May 2016