Inte bättre

God morgon vita tisdag. ja verkligen märkligt väder i Sverige, men det är väl som det brukar vara när våren närmar sig. Har både varit med om snö och sommarväder på valborg. Så det är bara att vara beredd.

Kan inte påstå att jag känner mig så mycket bättre i halsen och kroppen idag. Men jag hoppas att det kommer att ändras under dagen. 

Ska snart klippa mig och det ska bli så skönt. Just nu känns håret som en risbuske.

Ska klippa mig på ett nytt ställe idag och det är alltid lite nervöst. Jag är lite nojjig över mitt hår och det är väldigt viktigt för mig. Om det inte klipps på rätt sätt så blir det platt upptill och väldigt burrigt och stort längre ner och det är något som jag verkligen inte trivs med. Så jag hoppas att hon som ska klippa mig idag kommer att lyssna och förstå mig. Ser fram emot att få bli lite ompysslad.

Hade tänkt veckohandla efter det men behöver fortsätta att ta det lugnt så jag så snabbt som möjligt blir frisk igen. Har även idag ett terapisamtal på skype. Det är ju en fördel med skype, att man inte smittar och att inte behöva ige sig ut i det lite otäcka snöovädret.

Så övrig tid ska jag försöka att ta det så lugnt som möjligt och vila en hel del. I kväll är det dags för hockey igen.

Önskar er en härlig tisdag.

Kram Vendela

 

 

7 Mar 2017