Inte så bra

Det blev ett ganska jobbigt besök hos veterinären igår. Speciellt när veterinären Nina tittade på röntgenbilderna och säger: oj, oj, oj, då blev det jobbigt på insidan. Vi har vetat i många år att Zlatan har blåsljud på hjärtat och ibland visar han symptom att bli lite trött men oftast är han pigg och glad. Zlatan blir 9 år i sommar så han är ju lite äldre nu. Det som visade sig på röntgenbilden är att hans hjärta är jättestort. 

Enormt stort och veterinären var förvånad över att han är så pigg som han är. Så nu har han fått medicin som förhoppningsvis ska hjälpa honom att må bättre. Zlatan var så otroligt duktig hos veterinären, sa inte ett pip eller ryckte till när de tog blodprov och låg helt stilla när han blev röntgad. Så duktig min lille kille. Känner att jag kommer oroa mig väldigt mycket mer för honom nu men jag vill verkligen inte att han ska lida. 

Thomas och jag mumsade på var sin semla igår. Köpte släta bullar på maxi och så hade vi egen mandelmassa i kylen, men jag blev lite besviken, tycker det är godare med egna bullar som inte är så stora. Så nu känner jag mig nöjd på semla ett tag fram över.

Nu ska jag göra mig i ordning för att köra in till stan för jobb och sen blir det lunch med min vän Karin.

Idag är det stafett för damer i skid-vm. Ska bli spännande att se och ikväll är det hockey igen.

Önskar er en härlig torsdag.

Kram Vendela

 

 

 

2 Mar 2017