Inte sams

Allt gick som planerat igår med jobb och veckohandel så det kändes bra.

Har inte ätit kroppkakor på länge så har varit sugen på det ett tag.

Bildresultat för kroppkakor

Jag älskar öländska kroppkakor och när vi är på Öland så köper vi alltid kroppkakor hos Evas strax utanför Köpingsvik. Dom är supergoda och precis i min smak. Men nu var vi ju aldrig på Öland förra året så nu börjar det suga i kroppkaketarmen.

Hade en tanke att jag skulle köpa med mig hem när jag åkte hem från Öland i tisdags men då var jag för trött för att göra det. Så igår hade dom kroppkakelunch på Två rum och kök så då beställde jag två portioner och tog med hem till Thomas och mig att äta till middag. Men där gör dom vita kroppkakor och det tilltalar mig inte alls lika mycket. Så blev lite besviken. Men nu har jag smakat dom så jag hoppas vi snart kan ta oss en tur till Öland och njuta av en redig kroppkaka.

Idag var det meningen att vi som jobbar med Hypnoterapi här i Karlskrona skulle ha en träff men det blev inställt på grund av för få som kunde komma, så jag hoppas vi kan ses en annan dag. Det känns både skönt och tråkigt. Tråkigt att vi inte får ses nu när jag var inställd på det men också skönt att jag får en ledig dag denna veckan.

Så eftersom jag är ledig idag och ingen tid att passa så var ju min tanke att köra lite rodd på morgonen, men jag har fått ont i mitt vänstra knä och jag vet inte varför. Det gör inte ont när jag går, sitter eller står men när jag böjer knäet och samtidigt lägger vikt på det. Så vågade inte träna och med det göra det onda ännu värre.

 Bildresultat för ont i knät

Så jag och min kropp är verkligen inte sams. Blir så trött på detta. Vad vill den säga? Har boken "Kroppen talar till dig" av Lise Bourbeau. Som jag brukar slå i både när jag har ont någonstans och även när mina klienter har ont. Det är ingen bibel på något sätt. Men det är mycket som stämmer när man läser i den. Men glömde läsa i boken när jag var på Hälsoplan igår där jag har min bok.

Bildresultat för kroppen talar till dig

Så ofta när vi har ont någonstans i kroppen som vi inte riktigt kan förstå varför så är det något vi behöver förändra i vårt liv. Våra kroppar är verkligen fantastiska, den talar till oss men vi är inte så duktiga på att lyssna till den. Så har du ont någonstans så hör av dig så ska jag kolla upp vad det står i boken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag blir det pyssel här hemma med städning och lite bakning tror jag. Lite jobb vid datorn blir det nog också och senare så blir det mys med lite god mat och tv.

I helgen blir det pyssel ute i trädgården men tänkte även att vi ska hinna med fotboll på Hasslö och på söndag eftermiddag är det årsmöte med Wellnetwork.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Bildresultat för ha en skön helg

Kram Vendela

Bildresultat för ha en skön helg

 

 

 

 

8 Apr 2016