Inte stressad

I går lyckades jag att hålla mig ganska lugn och inte stressa upp mig. Så känner mig nöjd med mig själv. Men får fortsätta att jobba med mig själv där.

Det blev ett kort besök på Jämjö bygg för att prata om bänkskiva till köket. Vilken skillnad på service. Förra veckan var vi både på Beijer bygg, där ingen brydde sig om oss över huvud taget och sen åkte vi till Elon-butiken, han ville knappt sälja och lovade göra en offert som vi fortfarande inte har sett, pratade även med grannen om honom och han har väntat i flera år på saker dom beställt där. Så jag rekommenderar verkligen Jämjö bygg.

Vi köpte även en vit färg och testade att måla på en extra kökslucka vi har, men det blev inte så bra. Känns som att det gula tränger igenom.

Svårt att måla så att det blir snyggt, vi får se om vi ska måla en gång till med en bätte pensel. Känns som att jag lever mellan hopp och förtvilan just nu. Försöker hitta olika lösningar för att slippa det gula ekköket utan att det ska kosta en förmögenhet. 

Just nu är det Handbolls VM, det går bra för Sverige och igår spelade dom väldigt bra men förlorade mot Danmark med 1 eller 2 mål. Så ska bli spännande att se fortsättningen.

Idag ska jag börja med provklient på skype för min utbildning på nätet. Ska även själv få uppleva en hel behandling Kraniosakral terapi. Har äntligen hittat en till i Karlskrona som gör detta. Bodil Opdahl jobbar med barn och rörelseträning och lägger in Kraniosakral i den behandlingen. Hon jobbar visst lite annorlunda än hur jag gör så ska bli spännande att prova det.

Tidigare hade vi både matbord och soffa i uterummet. Kändes som väldigt mycket möbler för oss två. Vi har ju inte besök så ofta. Så vi har sålt soffan och ska även sälja matbord och stolar.

Så är det någon som är intresserad av att köpa dessa möbler så hör av dig. 

Finns även turkosa dynor till.

Så nu vill vi istället ha en soffa där vi även kan sitta och äta. Vi har kikat lite på lite olika modeller och det blir svårt när vi vill ha en skön soffa att sitta och titta på tv i och även kunna sitta bra och äta. Antingen är det en stel soffa med ett matbord eller en loungesoffa med soffbord. 

Men nu tror jag vi har hittat en modell som kan passa oss. Tror inte vi kan hitta ett bättre alternativ. Vi har börjat titta redan nu på grund av att det är stora rabatter just nu. Den vi har hittat tittade vi även på när vi köpte vår soffa till altanen och nu är det nästan 50 % rabatt på den.

Så i eftermiddag ska vi testa lite med vår utesoffa och se om det kan passa med den nya soffan i uterummet. Då kommer vi att slå till.

Ja så ser fram emot min tisdag med jobb, att få behandling och sen se om soffan kan passa oss.

Hoppas er tisdag också blir som ni önskar.

Kram Vendela

17 Jan 2017