Jättebra helg

Min helg har varit jättebra och den känns som om det har varit ganska lång. Väldigt förvånande.

Bildresultat för förvånad

 

I fredags blev det inte som jag hade planerat. Hade tänkt baka och städa men hann endast med att städa för sen åkte jag in till stan för att titta på ett rum. Ett jättefint rum och jag håller tummarna för att det går vägen nu. Vill inte berätta mer förrän allt är klart. Men jag känner en bra känsla i magen och jag hoppas jag får besked idag.

Fredagskvällen var lugn och mysig här hemma med lite gott att äta och tv-mys. Vi tittade på Let´s Dance och det var fler bra dansare med. Så ser fram emot fortsättningen.

Lördagen började med frukost och melodikryss sen gick vi ut i det fina vädret och började röja i vår slänt.

Thomas körde med motorsågen och jag krattade.

Så här blev det när vi var klara. Inte jättefin men det är det ju sällan den här tiden på året men en klar skillnad så nu ska vi fortsätta med att flytta staketet och hålla efter i slänten.

Rabarbern växer redan.

Förra året blev den nästan groteskstor och den lär ju inte bli mindre i år. Så vill du ha rabarber så vet du var det kommer att finnas.

Under vintern har vi haft våra utemöbler i uterummet. Så i lördags flyttade vi ut dom så vi nu kan använda uterummet igen. Så det blev en lunch i uterummet. Känns verkligen härligt att värmen kommer mer och mer och vi går mot ljusare och varmare årstider.

Lördagskvällen blev också mysig med god mat och tv mys. Finalen i melodifestivalen tittade vi på och i år hade jag ingen favorit så för mig spelade det ingen roll vem som vann, förutom Samir och Victor då.

Så säger grattis till Frans som vann och jag tycker det är en bra låt och det ska bli spännande att se hur han lyckas i Eurovision i maj.

Bildresultat för frans melodifestivalen

Söndagen började också med frukost och melodikryss innan vi körde in till Hälsogränden och fixade lite innan flytten som troligen kommer att ske i helgen. Återkommer om var jag tar vägen.

Efter det körde vi till Sängjätten och beställde en säng. Vi tog även en tur till Skärva gård och tittade i deras butik men inga köp denna gången.

Sen åkte vi hem till Marcus för att träffa de små som det var ett tag sen vi träffade. Så det blev en mysig stund med barnbarnen och lite god fika.

Sen dags att köra hem och laga lite mat och bara ta det lugnt.

Så måste verkligen säga att jag haft en jättebra helg. Det enda som inte varit så bra är sömnen så känner mig lite trött idag. Men ser verkligen fram emot en ny spännande vecka och jag hoppas att jag får ett positvit besked.

Måndag och administrativ dag för mig och jag väntar med spänning på ett mail som jag verkligen hoppas kommer idag. Så får se hur mycket jag kommer att få gjort här hemma. Har lite svårt att ta tag i saker när jag väntar på ett besked så jag kan göra ett avslut och gå vidare. Så hoppas, hoppas att det kommer snart.

Önskar er alla en bra måndag och en spännande vecka.

Bildresultat för måndag

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta kärlek

 

 

 

14 Mar 2016