Jorden behöver regn

I går kom Pauline och spenderade eftermiddagen och kvällen här. Vi pratade, åt och fikade, så mysigt. Älskar dessa stunder med mina barn, när det finns tid att prata och lyssna.

Har köpt ett nytt träningsredskap som jag provade i morse. Försöker hela tiden att hitta nya träningssätt som kan ge mig lika mycket glädje som att springa. Men än har jag inte lyckats. Någon som har något bra förslag på träning som ni älskar?

Man klämmer fast den i dörren eller hänger den  i en krok.

Här några övningr du kan göra. 

Så detta började jag min morgon med och det gick sådär. Behöver lite mer övning för att veta hur jag ska hålla och hur jag ska stå och hur mycket lutning på kroppen. Men gjorde i alla fall alla stående armövningar några gånger. Det var värre när fötterna skulle in i öglan. Det fick jag inte till alls.

Fötterna känns ganska okej efter löpningen igår. Så känner mig glad och hoppfull, men vågar inte hoppas för mycket ännu. Min förhoppning är att jag ska kunna springa den rundan igen imogon eller på fredag. Kanske bäst att vila två dagar, innan har jag sprungit med en dag emellan, men kanske får hia mig lite nu. Vill detta så otroligt mycket, vill, vill, vill!

I dag säger prognosen regn hela dagen och vår jord behöver regn så det är bara att gilla läget. Så idag kan vi passa på att göra inomhussysslor. Sådana dagar är ju bra att ha ibland. För när det är fint väder ute så tycker jag det är svårt att vara inne och hålla på. 

Bildresultat för sommarregn

Min plan är att göra veckohandeln idag, sen får vi se vad det blir för inomhussysslor.

Önskar er alla en härlig sommardag trots regnet. Kom ihåg att njuta av dagen.

Bildresultat för sommarregn

Kram Vendela

Bildresultat för sommarhjärta

 

6 Jul 2016