Klippning

Igår eftermiddag/kväll var jag och Marie som har Zonterapi på Hälsogränden på ett möte med Affärsdrivna tjejer. För ca 1,5 år sen startade det en grupp med affärsdrivna tjejer och i augusti förra året, om jag inte minns fel, hade det hänt hur mycket som helst med dessa tjejer och deras företag. Det var några av dom som berättade om sin resa och det var nästan som sagor. Helt fantastiskt. Så nu hoppas jag att det kommer bli en ny sådan grupp. Vi håller tummarna.

 

 

Tisdag idag och har fortfarande lite känning i nacken och det har börjat dra sig ut i vänstra armen. Men började morgonen med en promendad med hundarna. Nackdelen när man går med hundarna på vägen är att när vi går på vägen så går vi ju på vänster sida och jag håller kopplena i vänster hand. Mina hundarna drar nästan aldrig men ibland får man ju hålla emot lite så helt bra är det ju inte för armen. 

Idag är det ingen som önskar mina tjänster så då ska jag passa på att åka till Hasslö och klippa mig hos Nathalie på Klippoteket på Hasslö. Ska bli så skönt, det är fyra månader sedan, så mina toppar är en aning slitna. Ville göra det innan vi åker till Spanien. För spanien har hårt vatten och det gör att håret blir väldigt svårt att reda ut efter tvätt. Så nu är min förhoppning att nyklippta toppar ska göra det bättre.

Skulle egentligen träffat Pauline idag och ätit lunch och få mina ben vaxade men hon gick längre i skolan än hon trodde så vi får ta det en annan gång. Så då passar jag på att göra min veckohandling och lite annan shopping istället.

Sen blir det en lugn eftermiddag och kväll här hemma.

Önskar er en skön tisdag.

Kram Vendela

 

 

26 May 2015