Kommer inte att luras

I dag är det fredag och första april men jag kommer inte att luras. Men vi får se om jag kommer att bli lurad. 

Vi hade en jättemysig dag och kväll på Stufvenäs Gästgiveri.

 

 

 

Bildresultat för stufvenäs gästgiveri

Bildresultat för stufvenäs gästgiveri

Vi bodde i sviten. Ett jättefint rum. Med både jacuzzi och bastu. 

När vi installerat oss på rummet var det dags för lunch. Supergott var det. Efter lunchen gick vi till spat. Först var vi helt ensamma så det var lugnt och skönt.  

Bildresultat för stufvenäs gästgiveri

Bildresultat för stufvenäs gästgiveri

Bildresultat för stufvenäs gästgiveri

Men efter en stund kom ett gäng på ca 10 personer som var på konferens så då blev det lite väl livligt och pratigt för min del. Så då gick vi tillbaka till rummet och fyllde upp jacuzzin och värmde upp bastun.

Men först tog vi en skål.

Det var väldigt varmt inne i badrummet så kameran immade igen. Därav denna ångiga bild.

Sen var det dags för middag. Middagen föll oss inte fullt ut i smaken. Men på det stora hela var det en supermysig dag och kväll. Kan mycket väl tänka mig att återkomma.

Vi fick inte så mycket sovmorgon för frukosten slutade redan kl 9 och rummet skulle lämnas kl 10. Så det var väl lite synd. Men det gick bra. När vi kom hem hämtade vi min bil som varit hos Europcar över natten, där vår son Marcus jobbar, dom hade bytt till sommardäck och hade tvättat min bil. Tack söta Marcus för hjälpen. Så letar ni efter ett däckhotell så kan jag verkligen rekommendera Europcar.

Sen hann jag till och med åka och handla innan jag skulle in och jobba. Hade mina första kunder på Hälsoplan 5 igår. Kändes jättebra.

Har känt mig väldigt trött den senaste tiden och haft väldigt låg energi. Men igår när jag jobbat klart och körde hem så kände jag mig inte trött och det var så skönt och jag kände mig så glad.

På kvällen var det dags för en träff med Andmammorna och det var lika trevligt och givande som vanligt. Så när jag kom hem på kvällen var jag full av energi. Känns så härligt. 

Jag tror att det kan bero på att allt börjar falla på plats. Jag har hittat ett nytt rum och jag är i stort sett klar där så nu kan jag landa och lägga min energi på rätt saker. 

Så idag började min morgon med rodd. Äntligen, det var flera veckor sen. Är ledig idag och ska sysselsätta mig med administrativt jobb, lite städning och förbereda en del till födelsedagsmiddagen imorgon.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

 

 

Bildresultat för trevlig helg

Kram Vendela

Bildresultat för trevlig helg

1 Apr 2016