Kort roadtrip

Hade en väldigt mysig eftermiddag med Marja igår. Hade gjort en paj som vi åt till lunch och sen blev det lite mys vid poolen och ett litet dopp för oss båda.

Marja hade en fin blomma med sig.

En hortensia som jag sedan kan plantera ut i trädgården. Blomman är även från mina andra kollegor på Hälsogränden och jag ska även bli utbjuden till en picknick eller annat lite längre fram. Ser jag verkligen fram emot. Tack så mycket söta ni.

På kvällen tog jag, Thomas och hundarna en tur i skogen och hittade några kantareller som vi avnjöt tillsammans med lite födelsedagschampagne. Thomas och jag firade 29-årig förlovningsdag igår.

Grattis till oss.

Bilden är från rundvandring i stan för ett par veckor sen.

Hittade en bild på google som är exakt de förlovningsringar vi har.

Bildresultat för förlovningsringar guld

Som ni vet så letar jag ny bil och de bilar jag vill ha finns ju aldrig här i närheten. Nu har jag hittat en Mercedes a-klass i Kungälv som ser väldigt fin ut, har rätt utrustning, bra årsmodell, mörkgrå och till rätt pris. 

Bildresultat för mercedes a class

Så i eftermiddag kör vi mot Kungälv och stannar i Borås och sover ikväll och kör vidare till Kungälv i morgon bitti. Så nu hoppas jag verkligen att denna bilden håller vad bilder visar och försäljare sagt. Vi har tagit reda på så mycket fakta som vi bara kan innan. Men vi har letat bilar på avstånd tidigare och gått på nitar. 

Den har varit till salu i tre veckor och då blir jag också skeptiskt och undrar varför. Men nu försöker jag istället tänka att den helt enkelt är tänkt för mig som ny ägare. Så jag hoppas ni vill hjälpa mig att hålla tummarna för att det är så.

Vi pratade först om att stanna ett par nätter på västkusten när vi ändå var där. Men eftersom vi var i väg förra helgen och Thomas fortfarande jobbar så valde vi att göra så här i stället. Ska ju bli förhoppningsvis bli fint väder i helgen så då vill vi vara hemma och njuta i vårt lilla paradis och även hinna med en del av våra projekt som vi har påbörjat här hemma.

Så idag ska jag klippa gräset, sola, bada och packa det sista innan vi kör mot Kungälv i eftermiddag. 

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar.

Sallad, Sommar, Gröna, Planteras

Vi ses när vi ses.

Daisy, Hjärta, Blommor, Blomma Hjärta

Kram Vendela

 

 

 

 

21 Jul 2016