Kortkväll

Fredag morgon och jag hade tänkt ta mig en tur på löpbandet innan dusch och frukost men vaknade med huvudvärk och en kropp som sa nej. Så tyvärr ingen träning idag. Tråkigt tycker jag men så blir det ibland. Så har duschat och ätit frukost och känner fortfarande av huvudvärken lite grann. Väntar alltid i det längsta innan jag tar tablett. När jag vet att det inte kommer att vända. Tyvärr känns det väl lite så idag, det kommer inte att vända, men jag väntar lite till.

Ska snart köra in till stan för jobb, jag brukar ju inte jobba fredagar och helst inte nu när Marja är där på fredagar. Men vi har en överenskommelse om att vi kan fråga varandra om tid på varandras dagar om vi har någon som bara har möjlighet att komma en viss dag. Känns inte optimalt tycker jag men så blir det idag. Marja får gå hem och komma tillbaka igen, så känns inte helt ok, tur att hon bor i stan.

Ikväll är vi bjudna till grannarna på middag och kortspel. Ska bli mycket trevligt.

Imorgon ska Thomas hjälpa Kevin med att riva en vägg, dom byter kök och gör om lite grann. Dom har kommit en bra bit på vägen med köket och jag har inte sett det, så tänkte följa med imorgon för att ta mig en titt. Ska bli så kul att se.

Själva håller vi på med att leta ny bänkskiva till köket. Den vi valde för ca 5 år sedan blev inte alls som vi tänkt oss. Den är svart och så repig och flammig så nu har vi gett upp. Vi har ett ganska mörkt hus så försöker ljusa upp det med ljus inredning  så det lutar åt en stenskiva i beige och vit diskho. Spännande att göra om lite grann tycker jag. Så igår tog vi ett första steg och ska få ett prisförslag.

Jag hoppas ni får en toppenfredag och en härlig helg.

Kram Vendela

13 Jan 2017