Kunde inte hålla mig

I går onsdag började min morgon tidigt med Wellnetwork morgonmöte på Solrummet i Annebo. 

Ett rum med lampor med strakt ljus och värme, sand och solstolar. För de som vill sitta och njuta en stund när det är mörkt och tråkigt ute här i Sverige. Det passade inte mig, mina ögon gillar inte alls starka lampor. Vill ni läsa mer om solrummet så gå in på hemsidan: www.solrummet.se

Sen blev det jobb och efter det veckohandel. Hann även göra lite mer bokföring när jag kom hem innan det var dags att laga middag.

Igår gjorde jag Ratatouille, har nog inte gjort det sen vi bodde i USA så det var verkligen på tiden. En mycket god och mättande rätt som går att göra lite efter tycke och smak och som du kan äta mycket av utan att få i dig för många kalorier.

Så gårdagens middag blev Ratatouille med grillad kyckling.

Det var ju ett helt underbart väder igår. Mulet och supervarmt. Jag bara älskar det. Känns som det kommer bli lika härligt idag och ett tag framåt.

Min natt var inte den allra bästa, var vaken några timmar i natt och det är ju alltid jobbigt. Känns lite frustrerande när man inte somnar. Jag lyssnar alltid på bok när jag vaknar på natten och tankarna sätter igår och det brukar oftast hjälpa och jag somnar efter en liten stund igen. Men ibland får jag ligga och lyssna längre stunder som 1-2 timmar. Inte kul alls och är inte boken jättebra så blir jag lätt uttråkad också.

Har längtat efter denna torsdagen då jag skulle få springa igen och hoppades natruligtvis att jag skulle vara pigg när jag vaknade. Men så var det inte. Men låg kvar lite längre i morse innan jag gick upp så då kändes det helt ok. Det var ju meningen att jag skulle springa min korta runda en gång till innan jag ökade. Men jag kunde inte hålla mig så jag sprang längre idag. Det var både kul och jobbigt. Vet inte hur långt det blev, för appen Runkeeper lever sitt eget liv ibland. Så jag få hoppas att den sköter sig bättre nästa gång. Men det blev ca 4 minuter längre i tid. Så nu hoppas jag verkligen att mina hälar inte protesterar.

Nackdelen med att springa är att det aldrig känns lättare att springa, när jag känner mig pigg så springer jag fortare och då blir jag lika trött. Så varje gång jag springer så tänker jag varför blir jag aldrig bättre. Men då får man gå på tiden och förstå att man blir bättre och bättre. Men lättare blir det inte. Men visst kan det skilja på olika dagar och mående. Ibland känns det tyngre att springa och i bland känns det lättare men jag blir alltid lika trött.

Idag är det hemmajobb för mig. Lite jobb vid datorn innan jag ska städa och efter det klippa gräset. Så en ganska aktiv dag för min kropp, inget fel med det.

Imorgon bitti ska Thomas och jag köra till Kalmar för att lämna bilen på service. Så det blir en dag i Kalrmar med lite shopping och besök på Ikea.

På lördag får vi besök av vänner från Timmernabben och söndag får vi se vad den har att erbjuda.

Så önskar er en härlig torsdag och passar även på att önska er en skön helg.

Kram Vendela

 

 

8 Sep 2016