Kylig söndag

Vart tog det sköna vårvädret vägen. Min tanke var att sitta i uterummet nu på eftermiddagen och göra lite jobb på datorn men det var alldeles för kallt att sitta där ute så det fick bli arbetsrummet istället.

Har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna på grund av jobb och annat. I torsdag började jag jobba tidigt och sen veckohandlade jag och sen klippte jag gräset för andra gången i år. Helt sjukt vad vårt gräs växer.

Tog dessa härliga bilder från köksfönstret i torsdags morse.

Lite svårt att förklara men tycker färgerna är så speciella, den blågråa himlen bakom träden och solen som lyser på träden. Fantastiskt tycker jag.

I fredags hade jag möte med Lina som varit sekreterare i Wellnetwork men som jag har tagit över nu. Vi pratade lite om vilka uppgifter jag ska ta över. Hade en mycket trevlig stund med Lina vi hann med att prata lite om allt möjligt mellan sekreterarpratet.

Efter det var det dags för mig att ta hand om min klient. Hon hade även två väninnor med sig som ville höra lite mer om Noni och dom var även nyfikna på att höra om hypnoterapi. Så hade en liten informationsstund för dom innan det var dags för mig att ta hand om min klient ordentligt. Blir så glad att få berätta om den fantastiska behandlingsformen som jag jobbar med. Så är det någon som vill höra mer om det jag jobbar med så hör av er. Vi kan ta det på telefon, mail eller så ses vi. Kostnadsfritt naturligtvis.

På kvällen blev det fredagsmys med lite god mat och tv.

Lördagen började med frukost och melodikrysset. Så mysigt att göra melodikrysset när man äter frukost.

Bildresultat för melodikrysset

 

Efter det gav vi oss iväg på ett liten shoppingrunda, fick med oss lite men inte allt vad vi hade tänkt. 

Sen var det dags att köra till Hasslö för att se Kevin och Hasslö Goif spela sin första seriematch i 5:an igen. Dom har spelat där tidigare. Blev en ganska underhållande match med lite felval för Hasslö som gjorde att dom förlorade med 2-3. Men jag tycker att dom ska vara nöjda för dom spelade mot ett lag som spelade i 4:an förra året och dom gjorde 2 mål i sin första match. Så det var kul att se och jag ser fram emot fler matcher.

Bildresultat för hasslö goif

Lördagkvällen blev även den lugn och skön här hemma med god mat och tvmys.

I dag har vi gjort våra deklarationer. Vi kommer inte att vara hemma den dagen deklarationen ska göras så vi valde att göra den idag. Tycker att söndag är en bra deklarationsdag. 

 

Bildresultat för deklaration

Det är väldigt skönt när det är gjort men också lite nervöst så att man har fyllt i allt rätt och inte missat något. Så nu håller vi tummarna för att allt har gått bra.

Bildresultat för hålla tummarna

Thomas har åkt till Danmark och jag har lite småpyssel att fixa med här i eftermiddag. Just nu målar jag mina tånaglar samtidigt som jag bloggar. Då hinner färglagren torka extra bra innan jag lägger på nytt.

 

Imorgon är det måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Jag börjar jobba tidigt imorgon och på kvällen är det möte.

Så önskar er en fortsatt skön söndag och en ny härlig vecka att se fram emot.

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

Bildresultat för ny vecka

17 Apr 2016