Lite från helgen

Lyckades få till det lite fin på trappen iallafall. Lite nöjd är jag.

Lördagen tog vi det väldigt lugnt på morgonen, åt frukost, tittade lite på skidor innan vi gav oss i väg och handlade lite saker på Jula. Eftermiddagen blev också lugn med lite mer skidor på TV och därefter hockey, som KHK förlorade och därefter handbolls-EM där även damerna förlorade. Så ingen lyckad sportlördag.

Söndagen började med en väldigt liten frukost för vi skulle till Askunga Dovvilt för att äta jullunch tillsammans med våra underbara grannar Monica och Lennart. 

Det började med glögg och pepparkakor med ost från Orranäs, därefter kom en tallrik med kallskuret och sill, lax och ål, efter det var det dags för det varma som också serverades vid bordet, omelett, Jansson, köttbullar, prinskorv och isterband. Väldigt skönt att bli serverad vid bordet och inte behöva stå i kö för att hämta mat. Det avslutades med en mandelmussla. Vi var väldigt nöjda och det mesta var gott. 

Vi passade också på att köpa med oss lite julklappar från deras butik.

På kvällen kom Pauline och Linus på ett litet besök, de andra var sjuka, så vi får ses en annan dag. Vi åt lite skinksmörgås och fikade med saffransbulle. Tacksam att vi hann ses en stund innan vi åker till Spanien. Pauline och Linus ska också fira jul och nyår utomlands, dom åker till Thailand, så härligt för dom.

Måndag och ny spännande vecka att se fram emot. Denna veckan kommer nog att springa iväg. Har mer inbokat än vad jag brukar ha plus packning och planering inför resan. 

Ska snart in till Hälsoplan och jobba, vet inte om det blir en lunchdate också och sen behöver jag göra några ärenden.

Så önskar er alla en skön måndag.

Kram Vendela

 

12 Dec 2016