Lite krasslig

Thomas var ledig i fredags så det blev en långhelg för oss. Har inte hänt så mycket spännande i helgen utan den har varit lugn och skön, lite pyssel här hemma och lite shopping. En hel del skidor på tv, hockey, dom vann igen och melodifestival. 

Det går bra med Zlatan och hans medicin. Han är fortfarande glad och pigg så märker ingen större skilnad på honom. Han hostar fortfarande lite men tror det har minskat. Skönt för honom.

Vaknade tidigt i morse med svullen hals, inte alls kul så gick upp vid 4-tiden och gjorde Noni-te som jag drack lite snabbt innan jag la mig igen. Lyckades väl slumra till lite innan det var dags att vakna igen. Då kändes det lite bättre och har druckit mer Noni-te men fortfarande lite svullet på ena sidan. 

Så idag kommer jag att vara hemma och ta det lugnt för det är för mig den bästa medicinen. Har snart ett terapisamtal via skype men sen blir det vila för min del. Ska försöka boosta mig så mycket som möjligt med Noni och hoppas på det bästa och att bli frisk så snart som möjligt.

Hade verkligen sett fram emot att träna idag men jag hoppas att jag kan komma igång snart igen.

Önskar er alla en härlig måndag.

Kram Vendela

 

6 Mar 2017