Lite kylig morgon

Hade en mycket härlig dag igår med mina lunchmöten. Det första mötet var med Wellnetworks styrgrupp i Karlskrona där vi planerade för hösten och sen träffade jag min vän och kollega Marja. Hon är fortfarande kvar på Hälsogränden där jag var tidigare men kommer snart att flytta ut och då kommer hon troligen att hyra mitt rum en dag i veckan. Så vi pratade om det igår och åt en god lunch på Greven. Helt underbart väder så vi kunde sitta ute och svettas lite i solen. Underbart.

Väl hemma igen blev det lite jobb vid datorn och sen hockey på TV. Ingen superkul match mellan KHK och Malmö igår och KHK förlorade med 3-0. Ingen vidare start på säsongen men nu kan det bara bli bättre. På lördag är det dags igen och då på hemmaplan.

 

Så hppas få se lite glädje på isen då.

Det är även Hockey world cup just nu. Där bara proffs från Sverige spelar i ett lag och igår spelades en spännande match som slutade 3-3 och detta räckte för att Sverige skulle gå till semi-final. Så mycket hockey just nu.

Idag började min morgon med lite kettlebellträning i uterummet. Lite kyligt men blev snabbt varm. Mycket härligt.

Ska snart jobba med kund här hemma och senare i eftermiddag har jag klient på Hälsoplan. Innan det ska jag hinna titta på present till Pauline som snart fyller 25 år.

Önskar er en toppentorsdag.

 

Kram Vendela

 

 

 

 

 

22 Sep 2016