Lite piggare

Lite piggare idag så tog en liten längre morgonpromenad. Men så kallt det är. Jag klär på mig för lite men tror ju att det ska räcka med en t-shirt och en tunnare jacka när det är i slutet på juni. Men i morse hade jag uppskattat ett underställ. Inte klokt.

Gick bra hos optikern i går. Ögonen hade försämrats något så beställde ett par nya läsglasögom. Andra gången jag är hos Ewa på Optiker´n. Hon är mycket bra. Var ju hos Specsavers förra året men kände inte alls att den optikern riktigt visste vad han höll på med. Så nu känns det bra.

Tog en liten runda på stan efter optikerbesöket och lyckades naturligtvis hamna i ösregnet och var ganska blöt när jag kom till bilen igen.

Kollade i två djuraffärer men hittade ingen hundväska som kändes bra. Så letandet fortsätter på nätet. Finns ju en hel del att välja på men det är ju några kriterier som ska fyllas. Så när jag äntligen har hittat något som känns bra så är den slut i lager. Så typiskt. Men, men sökandet fortsätter.

Känner mig som sagt något piggare idag men ändå är det en bit kvar. Så irriterande att men inte är pigg och sprudlande. Så får ta det lite lugnt idag med. Idag blir det ett besök på maxi för att fylla på matförrådet. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.

Önskar er en skön onsdag.

Kram Vendela

 

24 Jun 2015