Lite piggare ben

Morgonens löprunda kändes så mycket bättre. Benen och kroppen kändes klart mycket piggare så jag kände mig nästan som jag brukar. Men lite kvar innan jag är på topp igen. Så det kändes klart skönare att springa idag, en aning piggare. 

Om jag ska komma på något som jag tycker är bra med hösten så är det i så fall alla nya program och serier som börjar på TV. 

Jag gillar att avsluta min dag vid TV:n för att slappna av innan läggdags. Just nu pågår Idol och jag bara älskar det. Att höra vilka låtar dom valt, hur dom framför låten, vad juryn kommer att säga och vem som kommer att få stanna och vem som åker ut. Ett mycket underhållande program tycker jag. Gillar även den nya juryn jättemycket. En glad och för det mesta positiv jury och som ofta ger en bra feedback.

Nu sätter även hockeyn och SHL igång och det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för Karlskrona HK och deras andra säsong i SHL. Första matchen spelas i kväll borta mot Malmö. 

Hoppas som vanligt på en underhållande match.

Så det är de fördelarna jag kan se med höst och vinter. Men att det blir kallare och kallare och löven faller känns bara jobbigt för mig. Men det är bara att gilla läget och försöka fokusera på annat.

Ska snart köra in till stan för två lunchmöten, men får väl välja att bara äta på den ena, he he. Så det kommer att bli en hel del jobbprat och planering inför hösten. Alltid kul att träffa vänner och kollegor.

Härlig onsdag för mig och önskar er detsamma.

Kram Vendela

 

 

 

21 Sep 2016