Lite rörigt

Lite rörigt är det här på bloggen. Har inte riktigt haft koll på hur bloggen fungerar här på hemsidan. Men nu hoppas jag att det ska vara ordning.

Nu är mitt rum på Hälsogränden i stort sett klart. Jag har satt upp gardiner och en del på väggarna. Det som saknas nu är att mina diplom ska upp på väggarna också.

Jag trivs jättebra på Hälsogränden och med mina nya "kollegor". Så trevligt att få sitta en stund och dricka en kopp te och prata om ditt och datt. 

Fick en jättefin blomma av mina kollegor. Blev så överraskad och glad. Så gulligt av dom. Här hade jag tänkt lägga upp en bild på den fina blomman. Men vet inte hur jag gör. Så hoppas jag kan lära mig det och lägga upp bilden vid senare tillfälle. 

Sålde min bil för några veckor sedan och har sen dess letat efter en annan bil. Vi kom fram till att vi ville ha en Peugeot 207 cab med automat och det är inte så lätt att få tag på. Förra helgen var vi både i Lidköping och Göteborg och tittade på två som inte var i bra skick. Blir så ledsen över bilförsäljare som ljuger över skicket på bilar. Inte så himla kul att köra ca 40 mil och när man kommer fram så är bilen inte ens i närheten av vad som sagts. 

Förra veckan var Thomas i Stockholm på utbildning och då hade det kommit upp en bil på blocket som fanns i Norrköping. Så Thomas ringde försäljaren och förklarade lite vad vi hade varit med om med dåligt skick på bilar. Försäljaren så att det fanns några märken på bilen, fotade det och skickade till Thomas. Så i torsdags tog Thomas tåget till Norrköping och blev hämtad av försäljaren. 

Jag satt på helspänn här hemma i soffan och väntade på besked. Så ca 45 minuter efter att Thomas landat i Norrköping kom samtalet med ett positivt besked. Så Thomas kunde köra bil tillbaka till Stockholm igen. Sen när utbildningen var klar på fredagen körde han hem bilen till mig. En lång och lite jobbig resa. Men nu har vi två bilar igen. Bild på bilen får också komma vid senare tillfälle. 

Nu önskar jag er en skön dag och så hoppas jag vi ses på Hälsogränden. 

Kram Vendela

 

 

 

18 Oct 2014