Lite rörigt

Fredag idag och lite fredagsmys ikväll. 

Det gick halvbra hos tandläkaren igår. Röntgen visade ingenting så där var det bra. Men däremot var det en lagning som var spräckt. Så det var mindre kul. Ska tillbaka på tisdag för att åtgårda detta. Jag begärde en tid så snart som möjligt, för att slippa tänka på det och få det gjort, och det fixade dom till mig. Dom är så bra där. Jag går hos Peter Danielssson.

Sen hade vi en mysig kväll med några från Wellnetwork-gänget på Elsas cafe. 

Det som är lite jobbigt och rörigt just nu är det här med att jag ska flytta från Hälsogränden. Jag har mitt rum kvar på Hälsogränen februari ut och jag flyttar för att det är för hög hyra för mig just nu. Mitt företag är ju fortfarande under uppbyggnad, har hållt på i drygt 1 år nu kan man säga eftersom jag har bytt inriktning, från utsida till insida.

Jag har haft en lokal på gång ganska länge, flera månader faktiskt, men det händer ingenting det tar tid att få besked med mera. Så det känns inte riktigt bra. Sen är det en snickare som har ett rum bredvid och han för ju en hel del liv med sina maskiner. Så ska ta reda på om man får ha en sån industriverksamhet i ett bostadshus. Får se om jag lyckas få svar på det. 

Idag ska jag titta på ett annat ställe. Jag håller mina tummar för att det ska funka.

Idag är det min lediga dag men den känns lite orolig på grund av detta så det känns som det kommer bli svårt att koppla av idag. Men ska försöka få svar och reda ut så mycket som möjligt och försöka koppla av sen.

Önskar er alla en skön fredag och härlig helg.

Bildresultat för fredag

Kram Vendela

 

 

 

29 Jan 2016