Lyssna på sin kropp

Matchen på Sturkö igår blev verkligen inte som min känsla sa. Dom förlorade med 4-1 och det är första matchen jag ser som laget inte riktigt var på planen. Andra halvlek var något bättre från Hasslös sida men inga fler mål. En av Hasslös spelare blev allvarligt skadad så ambulans tillkallades. Så det var ingen behaglig känsla i kroppen när vi kom hem. Så jag hoppas verkligen att han mår bättre idag.

Idag känner jag mig trött och även trött i kroppen. Min tanke var att träna, men när jag känner mig så här så vet jag att det är ingen idé. Då är det bättre att avstå och lyssna på min kropp. Vi är ju ganska dåliga att lyssna på våra kroppar och jag är ju verkligen ett levande exempel på det som har varit utbränd och fortfarande har men kvar efter det. Så idag försöker jag verkligen lyssna på min kropp och acceptera hur det är. Inte alltid kul, men viktigt.

Planerade redan igår att baka idag. Så det ska jag i alla fall försöka göra. Så finns det nog tid till lite vila efter det.

Idag spelar Sverige sin andra match i EM mot Italien. Förra matchen var ju inte så bra från Sveriges sida så jag hoppas verkligen att dom kan prestera klart bättre idag.

Jag hoppas vi får se en sån här härlig bild på Zlatan när han har gjort mål.  

Bildresultat för fotbolls em 2016

Heja Sverige jag tror på er.

Sen blir det lite fredagsmys här hemma och lite god mat på det.

Imorgon är planen att vi ska åka till Kalmar och ikea. Vädret ska ju inte direkt vara så mycket bättre imorgon så då tänkte vi passa på. Bara varorna finns på lager som vi planerat att köpa.

Så vi kan möblera detta tomma hörn.

Jag önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Bildresultat för helg

Kram Vendela

Hjärta, Dove, Silhouette, Kärlek

 

17 Jun 2016