Lite tung onsdag

Känns lite tungt idag och det visades sig på min löprunda i morse. Inget nytt rekord där inte. Men jag tog mig runt och känner mig jättenöjd med det. Men visst vill jag känna mig lätt när jag springer och förbättra min tid. Men så är det i livet det går lite upp och ner och var det uppåt hela tiden så skulle vi inte kunna uppskatta det lika mycket. Så därför tror jag att vi behöver lite dalar ibland. 

Jag tror att det lite tunga i min kropp just nu kan bero på att vi letar efter en ny hyresgäst till vårt annex som vi brurkar hyra ut. För mig blir det alltid en liten oro över hur det kommer att gå och alla mail som kommer och dom som säger att dom ska komma och inte kommer och inte hör av sig. Så detta sätter sig i min kropp. Men jag vet att det brukar lösa sig till slut i alla fall. Så jag hoppas det löser sig snart.

Idag är det hemmajobb för mig och i eftermiddag är det dags för skypesamtal med mina kurskollegor. Ska även hinna med att städa och packa.

För imorgon ska jag köra till Öland och Strandnära för min andra del i Healingkursen. Ser jag verkligen fram emot. Vid förra tillfället i april så kändes det som att bli vaggad i två dagar. Så skönt att inte behöva tänka på några tider förutom att vara på plats i tid och komma upp till frukosten. Att få sätta sig vid dukat bord flera gånger och bara bli servad god mat och fika och att få vara i en lugn miljö med andra underbara människor. Så lyxigt. 

Har ingen aning om hur det är med internet på Strandnära så hur det blir med bloggandet vet jag inte.

Men önskar er alla en fortsatt härlig vecka.

Ses när vi ses.

Kram Vendela

 

 

14 Sep 2016