Terapisamtal via skype

Gav mig iväg ganska tidigt igår för att lämna hundmat till Pauline, jobba och shopping. Väl hemma igen var det dags för skypesamtal med mina kurskollegor. Vi är inte nöjda med utbildningen någon av oss fyra. Så jag rekommenderar ingen att gå e-hälsa samtalsterapeut på e-universitetet. Jag har inte lärt mig något nytt och jag älskar att gå utbildningar för att lära mig. Ibland kan det ju vara så att jag inte direkt lär mig något nytt men jag blir inspirerad, får nya synvinklar och ny input. Men inte här, ingenting. Kursmaterialet säger heller inget om hur vi ska lägga upp våra samtal vi har med varandra. Men nu har vi tagit tag i det och börjat med samtalsterapi på skype med varandra. Vi får passa på att ta vara på varandra nu när vi har möjlighet. Så det är det jag har tänkt starta upp, troligen nästa år, samtalsterapi med mina klienter via skype. Är du intresserad av det så hör av dig till mig.

Har tagit tag i min spanska igen. Men det går sådär. Använder mig av gratisappen Duolingo. Men den är väl så där. Någon som har någon app eller annat att rekommendera. Så hör av dig. Tar tacksamt emot alla tips. Jag kan gärna betala för app bara jag vet att den är bra.

Nu på morgonen har jag äntligen beställt ett löpband. Har funderat länge på detta. Hur ska jag göra, ha eller inte ha. Men idag slog jag till. Så jag hoppas verkligen att det kommer snart. Är så sugen på att kunna springa utan att behöva hoppa över stenar och rötter, vara rädd att snava, vricka fötterna, att halka på blöta löv och nu halka på snö och is. Ska bli så skönt att kunna springa utan att behöva tänka på något annat än att springa.

Jag längtar efter dig. Oj, oj, oj vad jag längtar. Kom snart, snart, snart. Kom nuuuuuu.

Idag blir det lite pyssel här hemma innan det är dags att köra in och jobba.

I kväll är SHL igång igen efter uppehåll på grund av cupspel, Karjala cup, där Sverige inte vann en enda match. Så ser fram emot att titta på hockey igen.

Ja snön fortsätter att falla ner och orsaka både det ena och andra. Men inte mycket att göra åt bara att gilla läget och ta det lungt på vägarna.

Önskar er alla en skön torsdag.

Kunde inte låta bli. En sån underbara kattbild. Verkligen älskar bilder på kattungar. Se på den lille söte i mitten.

Kram Vendela

 

 

 

10 Nov 2016