Lunchdate

Blev inget sitta ute och läsa i solen i måndags utan det var jobb vid datorn hela dagen. Så här såg min arbetsplats ut i måndags. Vissa fördelar med hemmajobb.

Igår tisdag var det en annorlunda dag för mig. Eftersom jag i stort sett alltid går en morgonpromenad vid 07.30-08.00. Men inte igår då var det morgonmöte med Wellnetwork kl 08.00. Så fick köra hemmaifrån i god tid med tanke på trafik och parkering. Men det gick bra, jag var på plats i god tid.

Bildresultat för wellnetwork

WellNetWork är ett nätverk för hälsoföretag. Vad hälsa innebär får man bestämma själv. Så det är många olika små företag som är med. Igår var vi på Hälsoplan och Charlotte Lottis Nyberg som har Laserhuset berättade för oss om sin verksamhet.

Kändes som ett mycket givande morgonmöte. Lottis arbetar bland annat med medicinsk laser som kan användas mot smärta och inflammation. Jag fick prova den på min onda hälsena. Själva behandlingen kändes ingen ting och tog ca 10 minuter. Men senare på kvällen kändes hela hälen tung och ond. Men i dag på morgonpromenaden kändes det klart mycket bättre. Nästan som en vanlig häl. Ska köra en behandling nästa vecka igen sen får vi som om jag snart kan börja springa igen. Tack så jättemycket Lottis.

Vill du veta mer om Wellnetwork kan du läsa mer här: www.wellnetwork.se

Vill du läsa mer om Laserhuset och olika behandlingar kan du gå in här: www.laserhuset.se

Efter morgonmötet var det dags för jobb och efter det åkte jag och inhandlade lite matvaror. Hemma igen så fortsatte jag med mitt administrativa arbete. Tar mycket mer tid än man tror.

Sen var det dags att laga middag, Kevin och Michaela kom och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt. Thomas gjorde sen Kevin sällskap till ett möte angående vatten och avlopp som ska dras till Kevin och Michaelas nya hus.

Sen var det dags för fotboll och Sveriges kval till EM. Men oj, oj gick inte alls bra. Förlust med 4-0. Så nu blir det väldigt tufft för Sverige att ta sig till EM. Men som dom spelade igår har dom inget att göra i EM. Tråkigt, tråkigt. Undrar vad som hände. 

En sån här glädjebild hade jag gärna velat se igår. Men icke.

 

Bildresultat för em kval 2016

Såg lite mer ut så här.

Bildresultat för em kval 2016

Idag har jag lunchdate med min vän Erica och jag vet inte när vi senast sågs. Så det ska verkligen bli kul att äntligen träffas igen. Efter det är det jobb som gäller.

Önskar er en härlig onsdag.

Kram Vendela

 

 

9 Sep 2015