Måndag

Måndag och ny vecka. Jag gillar måndagar, en hel vecka att se fram emot. Min måndag började med yoga och sen blev det promenad med hundarna. Det regnade lite när vi gick så jag valde en väg där jag har lite olika alternativ på hur lång promenaden ska bli. Det började regna mer och det blåste så det var inte alls skönt så det fick bli ett litet kortare alternativ. Men det är alltid skönt när promenaden är gjord för då vet jag att hundarna har fått sitt och gjort av sig. Sen älskar dom att ligga hemma och mysa i soffan eller i någon väska eller bur.

Nu har jag kört 5:2 i 10 veckor och det går hur bra som helst. Det passar mig så bra. Nu har jag även kommit igång med yogan och tänker även börja med någon annan typ av träning som tilltalar mig nu när jag inte kan springa på grund av mina hälsenor. Så får se vad det blir. Lutar åt styrketräning.

I morse efter promenaden ringde telefonen och jag fick en bokning på energiterapi. Ska blir så kul och spännande, ser verkligen fram emot det.

Än så länge är denna veckan lite lugnare än förra veckan så ska förhoppningsvis hinna ägna mig lite åt min utbildning och lite annat som bokföring, hemsida, mail och annat.

Jag hoppas ni alla får en bra vecka.

Kanske vi ses på Hälsogränden.

Kram Vendela

 

24 Nov 2014