Glasögon

Fick en fantastisk massage av Britt igår. Hon är så duktig. Sen var jag hos optikern och gjorde en synundersökning. Synen hade blivit lite sämre. Det är ju åldersyn jag har så hade tänkt köpa ett par progressiva glasögon. Jag vill ha ett par plastbågar utan sadlar. 

Men det fanns väldigt få plastbågar men bestämde mig till slut för ett par. Jag gillar heller inte stora glasögon. Så naturligtvis var dessa för små för standard progressivt glas. Så då gav jag upp lite. Kände mig ganska trött och det var väldigt många på kö i butiken. Så jag tog mitt recept och gick hem och letade lite på nätet. Vill även ha lite roliga glasögon med färg, mönster eller blingbling. Men det finns bara ett litet urval av det också.

Men nu har jag funderat och kommer gå in till optikern imorgon igen och hoppas att det är lite lugnare i butiken då. Vill gärna ha den bågen jag bestämde mig för igår och får då välja det lite dyrare alternativet av progressivt glas som får plats i den bågen. 

Jag har varit hos Specsavers och tycker dom har en hel del fina bågar men väldigt få plastbågar. Var med Thomas på synoptik och där hittade jag inget fint. Så är det någon som vet något bra ställe med fina bågar så berätta för mig.

Inget vidare väder i dag heller. När vi skulle gå morgonpromenaden så regnade det så det fick bli en halv runda idag också.

I eftermiddag blir det brynfärg och plock, öva energiterapi och fixa naglar. 

Önskar er en skön tisdag och hoppas vi ses på Hälsogränden. 

Kram Vendela

 

4 Nov 2014