Många tankar i mitt huvud

Nu har jag inte pratat om det här med lokalbyte på några dagar och det är för att det är så rörigt och svårt att skriva om. Men har har fått ett utkast på ett kontrakt som jag funderar på att ta men har inte bestämt mig än. Trivs väldigt bra med mina kollegor på Hälsogränden och vår önskan är ju att kunna flytta någonstans tillsammans. Men det är inte så lätt att hitta något som passar oss till rätt pris.

Så min hjärna jobbar på högtryck hela dagarna angående detta. Fördelar och nackdelar och hit och dit. Har även tagit hjälp av pendelmedoten. 

Bildresultat för pendel

Du håller exempelvis ett smycke mellan dina fingrar som på bilden. Först tar du reda på åt vilket håll den kommer att gunga eller snurra vid ja och nej. Sen ställer du din fråga. Vill du veta mer om detta så kan du googla på "pendel"

Detta eviga tänkande och att inte få ett avlsut tar väldigt mycket på mina krafter, så nästa vecka hoppas jag verkligen att det blir ett bra avslut och en bra fortsättning för mig.

Bildresultat för avsluta

Idag är jag ledig och min plan är att städa och baka glutenfritt bröd. Förra fredagen hade jag också den planen men eftersom jag då åkte i väg och tittade på ett rum så blev det inte så. Så vi får se om planen står sig idag.

Idag kommer Thomas hem från Berlin där han varit nästan hela veckan så det ser jag fram emot. Har inte riktigt klart för mig vad vi ska äta för gott ikväll så vi får se vad det blir. Men det blir en mysig kväll här hemma med mys och tv.

Sen får vi se vad helgen bjuder på. Kevin ska spela träningsmatch i morgon lördag, den vill vi gärna se och KHK spelar sin första kvalmatch till SHL även den imorgon och den vill vi ju också gärna se. Sen fortsätter vi nog att jobba lite med vår slänt.

Vad har ni för planer för helgen?

Önskar er en mysig fredag och härlig helg.

Bildresultat för fredag

Bildresultat för skön helg

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

 

 

 

18 Mar 2016