Matmarknad

En sån fantastisk tarotläggning jag fick igår. Det var så mycket positivit så det kändes helt galet. Förra gången var det lite mer jag skulle jobba med. Det var det nu också men mycket av det som jag ständigt jobbar med. Så kände mig verkligen extra fylld med glädje och lycka när jag åkte därifrån.

Hade nästan sett fram emot att på springa i regn idag, men när jag vaknade i morse så sa min kropp att idag vill jag vila och då lyssnar jag på min kropp.

Idag är jag ledig och då blir det hemmasysslor. Lite tvätt, kanske ska baka något och troligtvis lite jobb vid datorn.

I eftermiddag ska jag och Thomas åka in till stan för att först titta på skor och sen ta en tur på matmarknaden för att köpa med oss lite olika mat för att äta här hemma till vårt fredagsmys. Enligt prognosen ska det regna hela dagen och kvällen så ser inte riktigt fram emot att köpa mat på ett torg i regn. Men vi får hoppas på att regnet lugnar ner sig lite till i eftermiddag. Ska bli spännande att få smaka olika mat och jag hoppas att det är gott. Någon som smakat mat där och kan rekommendera något?

Just nu ser jag inte fram emot helgerna. Jag har ju ett jobb som jag älskar och jag jobbar ju inte jättemycket och får tid att njuta av både det ena och det andra. Så känner mig väldigt lyckligt lottad. Men nu till helgerna, jag behöver meningsfull sysselsättning eller någon roligt, härligt, skönt att syssla med på helgerna och jag är gärna ute och jobbar när jag är ledig. Men jag vill verkligen inte vara ute och göra saker i detta, för mig, tråkiga vädret. Vi har ju förberett för att bygga ett attefallshus.

Liknande detta:

Där vi planerar för bastu och förråd. Men jag vill verkligen inte vara ute och hålla på med detta nu. Jag hoppas verkligen att det kommer att kännas annorlunda när vi kommer igång. Så just nu är det lite jobbigt att inte få se fram emot och njuta av helgerna. Just nu känns det som att helgerna bara kommer att bli tråkiga. Så jag hoppas verkligen att det inte blir så. Men det är ju jag som bestämmer hur mina helger ska bli. Men är det ett bygge som ska bli klart så kan det vara svårt.

Imorgon kväll ska Thomas och jag äta upp en av våra 50 års presenter. Vi fick presentkort på Två rum och kök av våra underbara grannar, Monica och Lennart. Så imorgon ska vi tillsammans med dom äta på Två rum och kök. Ska bli både trevligt och förhoppningsvis gott.

Sen får vi se vad söndagen har att bjuda på. Jag hoppas verkligen att jag på måndag kan skriva hur härlig min helg har varit.

Så jag önskar er en skön fredag och härlig helg och jag hoppas att ni längtar till helgen och njuter allt ni kan.

Kram Vendela

21 Oct 2016