Melodifestivalen

Min helg har varit lugn och skön. Vi har skålat i champagne för vårt radhus i spanien och ätit god mat och myst framför tv:n.

Jag tycker det är jätteroligt att melodifestivalen har börjat igen. Ser fram emot dessa 5 lördagar som är kvar. Jag tycker att låtarna var av blandad kvalitet. Men allt kan ju inte tilltala alla. Tycker även att Sanna och Robin skötte sig exemplariskt. 

Något jag däremot tycker är tråkigt är att så många måste uttrycka sig negativt om melodifestivalen på sociala medier. Självklart får alla tycka som dom vill men varför måste det skrivas på nätet. Det räcker väl att säga det till sina närmaste. Inte kul att läsa om skitlåtar, dåliga programledare och fel låt vann. Ingen blir gladare av det. Vi som tycker det är kul och bra med melodifestivalen tittar och ni som tycker det är skit kan väl stänga av eller byta kanal.

Måndag och en ny spännande vecka att se fram emot. Fick migrän igår kväll så känner mig lite trött idag. Ska snart iväg till veterinären med Nikki och Zlatan. Dags för vaccin. Sen blir det jobb i eftermiddag. 

Jag hoppas ni alla har haft en skön helg och att ni också ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter. 

Ha det gott.

Hörs snart igen.

Kram Vendela

9 Feb 2015