Helgen

Jag brukar alltid lyssna på bok när jag städar. Städningen blir så mycket mer innehållsrik då. Men i fredags när det kändes lite tungt valde jag att lyssna på musik i stället och det gjorde mig mycket piggare. Så efter städningen och några danssteg kändes det klart mycket mindre tungt. Härligt med bra musik.

Helgen i övrigt har varit lugn med promenad, god mat och tv mys. I lördags på alla hjärtans dag, precis efter vår morgonpromenad, stod Thomas där med en bukett rosor till mig. Blev verkligen överraskad så där en lördag morgon. Tack till min underbara man.

Thomas fixade även till belysningen på framsidan. Så nu slipper vi famla i mörkret när vi ska låsa upp dörren.

Thomas fixade även en mycket god Alla hjärtans dag förrätt med kammusslor. Mums!

I söndags la jag in några annonser på blocket. Min crosstrainer som jag tröttnat på. Den såldes direkt. Så skönt när man säljer det man vill bli av med. Även härligt att någon annan kan få glädje av det man tröttnat på.

Vi planerar att byta matbord. Vårt matbord är väldigt stort och bra men lite för brett för den platsen där bordet står. Matbordet har ingen ännu visat intresse för. Så är det någon här som är intresserad så bara hör av dig. Vi har satt 450 kr som pris men lägg gärna ett bud om intresse finns. Så jag hoppas verkligen att det är någon som är intresserad av vårt bord som är så bra och så enkelt att göra större, två iläggsskivor ingår.

Har även lagt upp att annexet är för uthyrning snart igen. Vår nuvarande hyresgäst är snart klar med sin praktik här i Karlskrona. Det är alltid väldigt många som hör av sig men ett fåtal som verkligen är intresserade. Så det brukar vara en ganska jobbig tid innan uthyrningen är klar men det brukar gå bra. Så det hoppas vi det gör denna gången också. 

Det har även varit mycket olika spännande skidor på tv och en bra och underhållande Melodifestival.

Måndag idag och en ny spännande vecka att se fram emot. Morgonen började med långpromenad med hundarna. Hundarna är inte så glada för att gå dom lite längre rundorna. Men när jag vill och det passar med mitt schema så gör vi det och det mår vi bara bra av.

Har även haft ett litet telefonmöte med Britt och vi pratade om Aloe vera. Ska så småningom lägga upp lite info om aloe vera här på hemsidan.

Strax ska jag köra in till stan och Hälsogränden och då är det dags för energiterpi. Ska bli spännande att vara med på den resan.

Önskar er alla en skön måndag och en spännande vecka.

Kram Vendela

 

16 Feb 2015