Min septemberhelg

Hade jättemysiga timmar hos Linda i torsdags. Vi började med en promenad på Torkö och sen bjöd Linda på lunch i det härliga vädret.

Hann bara vara hemma en liten stund innan det var dags att ge sig iväg på nästa träff. Denna gången träffades vi Andmammor i Skavkulla och det blev en mycket trevlig och givande kväll precis som det brukar bli.

Min förhoppning var att kunna börja min fredagsmorgon med min springrunda. Men det blev inget med det. Vaknade och kände mig långt i från pigg i kroppen. Så fredagen blev en ganska tung dag för mig. Men kämpande på med lite olika sysslor här hemma och klippte även gräset. Tog mig en liten vila på soffan på eftermiddagen. 

Thomas hade hyrt en minigrävare för att gräva för vårt attefallshus som vi ska bygga. Tanken var att hann skulle syssla med det hela helgen men en stor sten som ramlade mot grävaren och hade av en sladd satte stopp för det.

Så på lördagen gjorde vi en liten shoppingrunda innan vi körde ut till Hasslö för att se Kevin spela fotboll. Dom spelade så mycket bättre än på länge men ingen vinst denna gången heller. Tungt för Hasslö nu.

Söndagen åkte vi in till Hälsoplan för att tapetsera några våder och så vaxade Thomas mina ben. Vi åt mat på Thai och sen åkte vi till Sängjätten för att utnyttja presentkortet vi fick i samband med köpet av vår nya säng. Lite härlig känsla att få plocka hem två kuddar för 1700 kr och inte betala ett öre.

Idag måndag kunde jag springa min lilla löprunda igen. Så härligt, förhoppningsvis blir det en runda till denna veckan och nästa vecka kommer jag då att öka min runda lite. Det ser jag verkligen fram emot. 

Idag blir det en hel del jobb vid datorn här hemma innan det är dags att åka in till Hälsoplan för möte i kväll. Innan mötet ska jag även köpa mig en kettlebell för att hitta lite alternativ träning och måla några lister i mitt rum på Hälsoplan.

Har varit jättedålig på att ta kort i helgen. Så förlåt för det. 

Önskar er en härlig måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

5 Sep 2016