Min vecka

I måndags hade jag en lugn och skön dag hemma och fixade med lite administrativt. Tisdagen var också ganska lugn och skön och då hade jag lunchdate med Lena. 

Onsdagen var fylld med resa och shopping på Ullared. Det var över fyra år sen jag var där så det var lite kul att komma dit igen. Men det mesta var sig likt förutom att det fanns parkeringshus, hotell och att själva Gekås hade utökat. Jag åkte med Kevin och Michaela och det var en perfekt dag att åka dit på. Väldigt lite folk så det var lugnt och skönt inne i varuhuset.

Torsdagen kände jag mig lite sliten efter den långa resan till Ullared och alla steg inne i varuhuset. Har problem med mina hälsenor så dom var inte alls glada på mig efter alla steg på onsdagen så det gjorde ont, ont, ont på morgonpromenaden med hundarna. Efter frukosten städade jag huset och sen åkte jag och veckohandlade. Fick även ett telefonsamtal och bokade mitt första coachsamtal. Blev så glad och upprymd. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att gå på första träffen i en Kvinnocirkel som jag gått med i. 

Idag är det fredag och vädret är inget vidare. Kortade ner morgonpromenaden något. Hundarna var inte direkt ledsna över det. Idag blir det lite fix här hemma och sen ska jag köra in till Hälsogränden och ha mitt första coachsamtal. Ser verkligen fram emot detta och är inte alls nervös. Känner bara glädje över att få hjälpa en klient att få må bättre.

Jag önskar er en härlig fredag och skön helg.

Jag hoppas vi ses på Hälsogränden.

Kram Vendela

 

24 Oct 2014