Mitt i flytten

I tisdag fick jag tillgång till mitt nya rum så då började jag spackla lite innan jag gick till min mentor och efter det tillbaka till Hälsogränden för en energiterapi.

I onsdags började jag dagen hos Marja Hallenberg som startade Hälsogränden för ca 10 år sen. Hon håller på med akupunktur, massage och kinesisk medicin. Så för första gången fick jag prova på akupunktur. Det sticker till lite när nålen sätts men sen känns det i stort sett ingenting. Kanske lite kli eller lite pirr. Sen får man ligga och koppla av i 20-30 minuter. Efter det fick jag en mjuk skön massage.

Mycket intressant med kinsesisk medicin. Ingen som jag kan gå in på här. Men väldigt intressant hur våra kroppar hänger ihop på alla möjliga plan. Om du är intresserad av kinesisk medicin så ta kontakt med Marja Hallenberg på 0733706904.

Thomas kom till Hälsogränden och vi började med en lunch innan vi satte i gång att måla.

Torsdagen hade jag min sista kund i mitt gamla rum och det var fåfyllning på fransar. Sen var det dags att fortsätta måla. Thomas hade bokat en tid hos Sieglinde som också finns på Hälsogränden och håller på med massage. Efter det började han att sätta upp tapeten.

Så igår kväll var vi klara med tapet och färg och det blev jättebra. Ska ta lite bilder och visa.

Idag ska vi in och städa och flytta möbler.

Det är Marie Sjöström som håller på med zonterapi som ska flytta in i mitt rum. Ska bli jättekul att ha Marie på Hälsogränden. Perfekt för mig som gärna vill göra zonterapi igen.

Vi är ett fantastiskt gäng som jobbar på Hälsogränden och jag trivs superbra där. Känns som jag hittat hem med mitt företag. Ett ställe fullt med bra energier.

Idag är det en fantastisk fredag igen. Denna veckan har ju varit lite annorlunda för mig. Lite mindre jobb och mycket målande. Lite mer slit idag också men snart är det klart. Ska blir så kul att få flytta in allt i mitt nya rum.

Bra att man numera kan titta på tv i mobilen så att man kan hänga med i skid-vm även om man inte är hemma. Svenska skidåkarna är ju så duktiga och tar en hel del medaljer. Superkul. Idag är det herrarnas stafett så vi får passa på att ta lunch då så vi kan kika lite på skidorna då.

I kväll blir det lite gott att äta och mys i soffan med lite tv.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Hörs snart igen.

Kram Vendela

 

 

 

27 Feb 2015