Min video

Det blev ingen lunchdate igår för Karin blev sjuk. Inte kul för Karin som blev sjuk och väldigt tråkigt att vi inte kunde ses.

Men då gjorde jag min video istället, som jag har pratat väldigt länge om att göra. Jag har skrivit en kort text om mig själv och det gjorde jag redan i våras. Jag har övat och spelat in några gånger men inte riktigt fått till det. Detta är väldigt långt utanför min comfortzone, tycker inte alls om att se mig på kort och ännu mindre att höra min röst och att se mig.

Så igår när lunchen blev inställd så bestämde jag, nu ska det ske, och så blev det. Jag har spelat in den på telefonen och den är verkligen inte perfekt men nu får den vara så tills jag känner att jag spelar in nytt eller hitta på något annat. För nu vill jag lägga detta bakom mig och hitta på nya projekt.

Det går inte att lägga upp videon direkt här på hemsidan utan det behövs lite fix, så Thomas får hjälpa mig med det och vi hann inte det igår så jag hoppas vi kommer att få till det idag.

Träffen med Andmammorna blev av igår. Vi var fyra stycken men det är skönt det också ibland. Det blir lite lugnare och vi hinner att prata lite mer. Som jag berättade förra veckan så skulle vi måla. Något som jag aldrig gör annars, tycker inte det är speciellt kul och natruligtvis handlar det om att jag inte har någon talang till det. Men nu handlade det inte om att prestera utan att tyda.

Vi målade med vattenfärger och sen svepte vi in den i plastfolie och sen satte vi oss på den. Min hann torka för mycket eller så skulle jag ha haft mera vatten för min ändrades i stort sett ingenting efter att jag suttit på den. Lite tråkigt tyckte jag men de andra tyckte att det är så det ska bli då, och det är ju sant.

Så här har ni mitt konstverk. Den har varit ihoprullad så därför fick jag lägga den under skärbrädan när jag fotade. 

Vi tolkade varandras konstverk och det är så spännande att höra vad andra ser och tyder. En jättebra kväll.

Väl hemma igen tittade jag och Thomas på handbolls-VM och Sverige vann stort mot Qatar. Härligt att se. Nästa match är på fredag. Dom är klara för fortsatt spel men nu är det placeringen i gruppspelet som är fokus.

Idag skulle jag få terapi via skype men min terapeut blev sjuk så vi får ses en annan dag. Så får se vad det blir för pyssel här hemma innan det är dags för mig att köra till stan för jobb.

En torsdag med många möjligheter och jag hoppas er torsdag också blir en möjlighetens dag.

Kram Vendela

 

 

 

19 Jan 2017