Morgonbesök

Tidigt i morse fick jag trevligt besök. Redan innan kl 8 kom Pauline, Linus, Kevin och Michaela. Dom kom egentligen inte för att träffa mig men jag blir alltid glad över att träffa mina barn och svärbarn. Dom kom för att dom skulle skriva ut biljetterna till deras resa till Budapest. Så jag önskar dom en härlig resa. Ska bli spännande att höra om Budapest sen.

I övrigt har jag haft en bra vecka, med fransar, energiterapi, möte på Hälsogränden, fixat mina egna naglar, gjort mina första leveranser på Aloe Vera och även provat Zonterapi hos Marie Sjöström som har företaget Alternativet.

Jag har ju lite svårt med smärta när det gäller något som ska få mig att må bättre eller göra mig bättre. Som exempelvis massage. När någon trycker för hårt på mig så går min kropp i försvar och kämpar emot istället. Så därför är jag så tacksam för Britt som masserar mig. Hon vet precis vad jag behöver. Tack underbara Britt.

Så till Zonterapin, det gjorde väldigt ont på många ställen på mina fötter. Vi har hela vår kropp på våra fötter. Marie började med en fantastiskt uppvärmning som jag verkligen njöt av. Jag tycker det är så skönt när någon håller på med mina fötter.

Men efter uppvärmningen så blev det en hel del smärta för min del. Så det kändes ju lite som att det var lika bra att gräva ner min kropp. Mest smärta hade jag i övre rygg och nackpartiet. När jag låg där och kände denna smärta så tänkte jag detta kommer jag aldrig att göra igen. Men det var inte lång stund efter som jag i stort sett hade glömt hur ont det gjorde och frågade hur ofta man behöver gå i Zonterapi. Lite som att föda barn. Den smärtan glömmer man ju bort.

Kände mig ganska trött på kvällen och dagen efter kände jag mig lite låg. Men det är helt naturligt enligt Marie, ibland känner man sig låg efter en behandling och sen går det uppåt.

Jag tror verkligen på detta och kommer att göra det igen. Känner att detta kommer att göra gott för mig i min utveckling av mig själv.

Så ni som vill prova Zonterapi hör av er till Marie Sjöström på Alternativet 0708-777740.

Ikväll ska vi fira att vi har blivit med radhus i Spanien med champagne och löjrom.

Önskar er all en kul fredag och härlig helg.

Take care!

Kram Vendela

 

6 Feb 2015