Morgonmöten

Haft morgonmöten både onsdag och torsdag så därför inga blogginlägg. Får jag inte till blogg och andra administrativa uppgifter på morgonen och förmiddagen så har jag väldigt svårt att få till det. 

Onsdagen var fullbokad med morgonmöte med Wellnetwork hos Hedvig Sundqvist som har Fotspår, hon jobbar med fotvård, massage med mera, vill du läsa mer om Hedvig eller boka tid så hittar du henne här: https://www.bokadirekt.se/places/fotspår-7211

Sen hade jag träff med en vän som ska hyra radhuset i Spanien och berättade lite hur allt är där och sen jobb. Så en mycket bra onsdag för min del som slutade med lite middag och skönt soffhäng.

Torsdagen började också med möte denna gången i Ronneby med Wellnetworks styrelse. Efter det blev det veckohandel för min del sen hem för lite lunch och sen jobb. Även det en mycket bra dag.

Det är tungt nu med mörkret och kylan. Så länge jag har annat och tänka på så går det bra. Men mycket är tungt nu, känner ingen lust att träna, men nästa vecka behöver jag komma igång igen för jag vet ju att jag mår så mycket bättre av det. Så nu är det bestämt, nästa vecka är jag igång igen.

 

Tycker just nu att många vardagssysslor är extra tunga, tvättkorgen är överfylld och i normala fall har jag ingen som helst problem med att tvätta, kan nästan tycka att det är lite kul, men nu när jag ser högen så bara suckar jag. Även saker som att plocka in och ur diskmaskinen som egentligen inte tar någon tid alls är bara så jobbigt just nu. Men det är bara att kämpa på och förhoppningsvis lättare det snart. Tur att jag har ett jobb som jag älskar. 

 

Idag är det fredag och jag tog mig en lugn morgon, efter två tidiga mornar som jag inte är van vid. Har även svårt att äta frukost direkt när jag går upp. Vaknar oftast vid 7-tiden och äter oftast runt 9-tiden. För mig är det viktigt att få äta min frukost i lugn och ro och oftast har jag möjlighet till det. Så jag känner mig verkligen lyckligt lottad för det. När jag jobbade på kontor och började tidigt hade jag alltid frukost med mig och åt när jag kom till jobbet och gick igenom mail och sånt när jag åt.

Idag är det fredag och jag ledig och har inga direkta planer för dagen. Jag som alltid planerar mina dagar så detta är väldigt ovanligt för mig. Kan bli stressad av att inte veta hur min dag ska bli. Men idag känner jag inte så. Så ytterligare ett tecken på att det är lite tungt just nu. Blir nog lite administrativt vid datorn och kanske ska jag få till något lätt att baka. Kanske ska jag sparka till mig där bak så jag får till en tvätt.

Pauline ska ha sin 25-års fest i en lokal här i Lösen så vi ska hämta nyckeln till den i eftermiddag och hon vill börja pynta där. Så det blir ju att jag hjälper till lite där.

I kväll blir det lite fredagsmys med Thomas och sen är det ju mitt favoritprogram Idol, så mycket glädje och kärlek och jag bara älskar det programmet som berör mig så mycket.

I morgon är det fest och vi kommer att hjälpa Pauline en hel del, så övrig tid på helgen få nog bli lugn.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

 

Kram Vendela

 

14 Oct 2016