Mörk yogamorgon

Jag övade ju min första Kraniosakral här hemma igår och det gick bra med lite störande moment, som att jag behövde titta i mina papper ibland och ändra min sittposition. Men annars känner jag mig nöjd med behandlingen och jag behöver ju öva för att lära mig. Så nästa vecka fortsätter jag att öva.

Bildresultat för kraniosakral behandling

Hundarna är fortfarande hos Pauline så jag började min morgon med yoga. Så mörkt idag så det var svårt att se vilka rörelser jag skulle göra. Men det gick bra ändå.

Bildresultat för yoga

Idag känner jag av träningen från i går, får i stort sett alltid träningsvärk när jag inte tränat på ett tag. Förra gången jag kom i gång med 7-minuters träningen så körde jag flera dagar i rad och fick väldigt ont. Så ska ta det lite lugnare denna gången, så därför körde jag yoga i dag så musklerna hinner vila lite.

Idag ska jag baka saffransbullar och när degen jäster så passar jag på att städa.

Typ denna ska jag baka med mandelmassa i.

Bildresultat för saffransbullar

Sen blir det vanliga släta. Tycker att dom blir mycket saftigare och godare än när man gör lussekatter. Då går det även bra att göra en liten semla av den.

Bildresultat för saffransbullar

Ikävll är det idolfinal och förra fredagen var det ingen som åkte ut. Alla tre får vara med i Globen och sjunga en låt och efter första låten blir det röstningen och sen blir det två kvar i finalen.

Amanda

Bildresultat för amanda winberg

Martin

Bildresultat för martin idol 2015

Simon

Bildresultat för simon idol 2015 sverige

Jag tror att det blir Amanda och Martin som går till final. Men det är svårt att sia om vem som vinner. Jag hoppas det blir Amanda men tror även att Martin har en stor chans. Verkar som han är väldigt populär i stugorna.

Men ska bli väldigt spännande att se vem som vinner ikväll.

Det är ju även sista kvällen för juryn. Nästa år kommer det en ny jury. Ska även bli spännande att se vilka det kommner att bli.

Bildresultat för idol 2015 sverige

Samtidigt som idolfinalen är så spelar KHK mot Växjö så det är lite typiskt att det ska vara samtidigt. Men det är ju bara en idolfinal så valet blir ju lätt.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Bildresultat för fredag

Kram Vendela

 

 

 

4 Dec 2015