Mörkt

Ja det är verkligen mörkt ute nu, igår blev det aldrig ljust och det ser ut att bli så ett tag framöver. 

Känns lite tungt nu tycker jag. Har inte någon lust att springa eller träna just nu. Men har bestämt att någon typ av träning ska bli av på fredag. Tror även att jag är lite stressad över mitt administrativa arbete som jag inte fick tid till igår.

Förberedelserna till Paulines middag tog mycket tid. Vi hade en trevlig kväll hos Pauline med god mat och tårta. Tyvärr inga bilder. Jag hoppas hon blev nöjd med sina presenter för hon fick mycket av det hon önskat sig.

Solstickan har blivit populär. Så hon hade önskat sig mycket från det. 

Så hon fick bland annat en brandsläckare

och ett gult förkläde som jag inte alls tycker om färgen på. Men det var det som Pauline ville ha.

Nu är vårt yngsta barn 25 år, så svårt att förstå, jag som bara är 32 år, hihi.

När vi kom hem så tittade vi på vm-kvalet och Sverige vann mot Bulgarien med 3-0. Superbra.

Ja hade som sagt tänkt att min morgonen skulle börja med en löprunda som jag älskar. Men sov ganska dåligt på morgonen och när jag tittade ut genom fönstret så försvann all min energi. Oj, oj vad jag längtar till Spanien. Mitt liv blir så mycket enklare när det är ljust och varmt ute. Får så mycket mer energi då. Det är många som säger att sommaren gör dom stressade, det har jag aldrig känt, jag bara njuter då, kunna vara ute och hålla på eller bara sitta ute och njuta. Men däremot nu när hösten är här så känner jag mig stressad. När jag tittar ut och det är massa löv överallt. Gräset behöver egentligen klippas men det är ju en omöjlighet eftersom det är så fuktigt. Utemöblerna behöver plockas undan och alt detta ska göras i ett icke skönt väder. Det gör mig stressad. Jag har ingen lust alls att vara ute och hålla på i detta vädret.

Så idag ska jag ta dag i det administrativa som jag inte hann igår och i eftermiddag blir det jobb. Det brukar fylla mig med energi så det hoppas jag på idag.

Önskar er alla en härlig tisdag.

Kram Vendela

 

 

 

11 Oct 2016