Mulen sommardag

Hade mycket mysiga, roliga och givande timmar när Linda var här igår. Så härligt att bara prata om livet och bara njuta av sommaren.

Linda hade med sig en jättefin solrusbukett till mig. Tack söta.

På eftermiddagen åkte Thomas och jag in till stan för att gå på standupshowen Badjävlar. Men innan det så gjorde vi några ärenden på stan. Jag fick så otroligt fina örhängen av Thomas när jag fyllde år.

Dom är så fina men dom är i silver och kostade ganska mycket. Jag är inte en sån person som byter smycken, har aldrig gjort det. Gillar smycket och tycker det är jättefint, men jag byter väldigt sällan. Så runt min hals har jag alltid ett halsband med guldhjärta och i mina öron guldörhängen.

Bilden blev upp och ner, vet inte varför, men orkade inte ändra den.

Så till guld passar ju inte silver och jag tycker det är väldigt tråkigt att låta så fina och dyra örhängen ligga i skåpet. Så igår var vi och bytte örhängena till en klocka, har ett tag letat efter en ny klocka men inte hittat någon jag gillar. Men igår hittade jag en som jag gillar och vi gjorde ett byte. Nu skulle den beställas så får visa den vid senare tillfälle.

Efter det var vi hungriga och det blev Biobaren som fick laga maten till oss igår. 

Jag valde tre små hamburgare, men utan bröd, väldigt goda hamburgare men hade önskat mer grönsaker.

 

Bildresultat för biobaren karlskrona

Sen var det dags att ge sig till Bastion Aurora för att se på Badjävlar och få skratta.

Bildresultat för bastion aurora

 

 

Bildresultat för badjävlar

Bildresultat för bastion aurora

Det blev en hel del skratt, jag tycker att Ann Westin, Hasse Pontén, Henrik Schyffert och Tomas Järvheden var bäst. Mest nya skämt för oss men en del gamla också. En mycket härlig kväll var det, behövde inte ens en tröja. Ljuvliga sommarsverige.

Idag är det en mulen sommardag här, men lika underbart för det. Känns som att det hänger lite regn i luften. Det jobbiga med det är att jag då måste ta in alla dynorna som ligger ute. 

Ska snart ge mig iväg för lite shopping, både mat och lite annat. Passar ju bra idag när det är mulet. Sen får vi se vad resten av dagen har att ge.

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar.

Bildresultat för sommar

Vi ses när vi ses.

Blommor, Hjärta, Kärlek, Tillgivenhet

Kram Vendela

 

26 Jul 2016