Mycket flytt i helgen

Ja helgen har bestått av mycket flyttande. Lördagen hjälpte vi Kevin och Michela att flytta in i huset. Det gick bra och tog inte alls så lång tid och på eftermiddagen blev vi avlösta av några andra. Så det var skönt att komma hem och få lite lördagsmys och laga lite god mat. Det är skönt när man är fler som hjälper till att flytta. Det går så otroligt mycket fortare då.

Jag kommer ihåg när Thomas och jag flyttade från Hasslö för cirka 4 år sen. Vi höll på i fem dagar och flytta. Vi hade lite hjälp av barnen men annars var vi själva och flytta. Så det var så slitigt och jobbigt. Kändes som om det aldrig skulle ta slut. Efter det har jag varit lite allergisk mot att hjälpa andra att flytta. Men det funkade bra i lördags men glad att jag inte höll på hela dagen.

Söndagen började vi med att åka till Prylboden för att hämta det runda matbordet vi tittat på i lördags.

Detta bordet har tre stycken iläggsskivor, så kan bli tillräckligt stort när vi har gäster. Det ingick även fyra stolar men det behövde vi inga. Men däremot så ville Kevin och Michaela ha fler stolar så det blev hennes födelsedagspresent.

Så nu känner jag mig nöjd och glad över bordet. Så nu behöver vi bara en ny lampa och ny matta. 

Efter att ha lämnat av bordet här hemma var det dags att fylla släpet med stolar och diverse utemöbler och köra till Kevin och Michaela igen. Det hade hänt en hel del i huset sen dagen innan. Så det flyter på.

Så min helg har varit full av flyttaktiviteter.

Kram Vendela

 

 

19 Oct 2015